התהפכויות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הייי...

נועה שלי בת 5 חודשיים ושבוע....
    לא אוהבת להיות על הבטן ומתייאשת מהר... היא מתהפכת מהבטן לגב (לא תמיד)אבל לא התהפכה עדיין מהגב לבטן...
3 תגובות
עמוד 1
  • היי ...

עוד גבר שקצת מטריד אותי זה שכשאני או מישהו אחר קורא בשמה
    היא לא מסתובבת.... רק אחרי ממש קולות היא יכולה להסתובב
    אבל היא לא מזהה ממש....
  • שלום ליאת,
    בתך אינה בעיכוב בהתהפכויות (עד גיל חצי שנה) אך בגילה אני מצפה לשכיבה ממושכת על הבטן ולכן חפשי כאן בפורום תרגילים לשיפור שכיבה על הבטן ותרגלי איתה באופן יום יומי. זיכרי כי אינה עצלנית אלא כנראה ויש לה קושי במימוש השלב הזה.
    במידה ולא תראי שיפור בשכיבה על הבטן - חיזרי אליי.
    לגבי הכרת הקריאה בשמה זה מוקדם מידי אך המשיכו לקרוא לה בשמה וזה יגיע.
    תרגיל לעידוד התהפכות מהגב לבטן:
    (בלשון זכר)
    להשכיב אותו על הגב, לעגל את הרגליים לכיוון בית החזה. להפגיש בין כפות הרגליים ולשפשף אחת בשנייה. ניתן להגביה קצת את האגן ע"י הישענות האגן על השוק שלך. לחכות לראות שהוא מחזיק את כפות הרגליים שלו. אח"כ לחזור אל הגב (בלי הרמת אגן) ולאחוז רגליים וידיים (כולם) ביחד ולהניע אותו מצד לצד, עד לצד המזרון. אפשר לעשות "טוק טוק טוק" בצד אחד ולחכות לראות אם הוא משלים את הגלגול. לעשות לשני הצדדים. אפשר לשים לו גירוי בצד שיהיה מעוניין להמשיך אליו.

עדכני אותי איך הולך.
    בברכה,
    אורנה.

אורנה עטאר
    מדריכת התפתחות תינוקות בשיטת "צעד ראשון".
    מרכז "צעד ראשון", דיסנצ'יק 9, ת"א. 03-6487253
    www.first-step.co.il
    סלולרי: 054-4366399.
  • תודה רבה...
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה