איך עושים את זה?? חייבת עצה.. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי.. שמי נטלי ואני כרגע בשבוע ה36... הלידה מתקרבת ואיתה השאלות.
    אני מאוד מאוד רוצה להניק אבל קיימים כמה קשיים.
    אני לא מתכוונת להפסיק את הלימודים. בכוונתי לעשות הפסקה של 3-4 שבועות לאחר הלידה ואז לחזור ללימודים, פעם בשבוע בכל יום רביעי מהבוקר עד 17.00 (בתקווה שאצליח כי זה חשוב מאוד) אמא שלי תהיה עם הקטנצ'יק.. השאלה היא אם אעזוב אותו ליום שלם(מה שגם ככה נראה לי קשה) אחרי 3 שבועות כשאני מניקה.. הוא יסכים לבקבוק? (שאיבה כמובן) או שאהיה חייבת להרגיל אותו ממש מהתחלה כבר? מניסיונכן.. יש סיכיוי שאצליח בכלל? אשמח לשמוע עצה.. תודה רבה!
4 תגובות
עמוד 1
  • בהחלט אפשרי.
    את צריכה לשאוב לו לשעות שלא תהיי איתו,
    להרגיל אותו לבקבוק מההתחלה.
    חשוב להקפיד על חימום נכון של החלב ולהקפיד לתת לו לפחות פעם ביום בקבוק.
    מה שכן ייתכן ויהיה לך גודש בימים האלה ואז תצטרכי לשאוב שאת בלימודים.

מיטל
  • לשאוב בלימודים?.. נקווה שלא... בכל אופן, תודה רבה!
  • היי נטלי
    אכן תאלצי לשלב בקבוק בשלבים מוקדמים של ההנקה
    אבל ללא ספק תיצטרכי לשאוב בשעות הלימודים כדי לשמור על ייצור החלב השוטף ולמנוע גודש
    מה גם שכדי שיהיה מספיק חלב שאוב תצטרכי לשאוב בשעות שאת לא מניקה
    עם זאת יש נשים שיכולות לשאוב בזמנים אחרים ולהצליח לאזן את שד בשעות שאין הנקה רק שאצלך לא מדובר במשהו יום יומי ואני מקווה שהשד יתאזן ללא צורך בשאיבות רבות בשעות הלימודים מבלי להגיע למצבי גודש
    בהצלחה
    קרן-לי בן בסט, N.D
    דולה ומדריכת הכנה ללידה והנקה
  • נטלי שלום.
    אני היתי במצבך בדיוק, ילדתי באמצע הסימסטר, וחזרתי ללימודים די מהר.
    היתי מסתובבת עם משאבת חלב בלימודים ושואבת לו במהלך היום.
    כדי שיהיו מאגרים היתי שואבת קצת אחרי הנקות גם במהלך סוף השבוע.
    והצלחתי להשאיר את האוצר שלי על חלב אם בלבד ללא שום תמ"לים למינהם.
    לי אישית לא היתה שום בעיה עם בקבוקים והמעבר בין ציצי לבקבוק.
    שיהיה בהצלחה.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה