איך אני מבינה אותך
גם אני הייתי בשבוע 12. הלכתי לעשות שקיפוץ עורפית. התןצאות היו טובות. מאוד שמחתי עם בעלי ורק חיכיתי שהבחילות יעברו ואני סוף סוף יתחיל להרגיש הריון.
אבל עברו בדיוק עשרה ימים. וירד לי הדם. כמו במחזור( בימים מתקדמים).. הלכתי לרופא שלי. הוא בדק אמר שהכל בסדר לעובר היה דופק.
עברו עוד קמה ימים, הייתי בכבודה ופתאום ירדו לי מים(בהתחלה חשבתי שזה פיפי,אבל כשבדקתי המים לא היו דומים לפיפי) פה נלחצתי ונסעתי למיון. במיון היה רופא זועה , על הכיסא שלו הרגשתי כמו חתיחת בשר. בקיצור הוא בדק אותי והסתבר שירדו לי המים. ובמצב כזה עובר לא יכול להתפתח ושלח אותי לועדה של הפסקת הריון ( כי לעובר עדיין היה דופק) ולפי החוק אסור לעשות גרידה רק אחרי הועדה הזאת.
הייתי בשוק לא המנתי שזה קרה לי ( האמת שלמרות שרופאים אמרו בעדישות שזה קורה לכל אישה שניה--שאין לי מה לדאוג.ואין סיבה לזה " זה קורה". כזאת תשובה קיבלתי) אני עדיין לא מהמינה שאין שום סיבה לדבר הזה. תמיד יש סיבה לכל דבר! לדעתי שאם רופא שלי היה שולח אותי למיון בפעם הראשונה כשהגעתי עליו עם דימום , היה אפשר למנוע את זה.
זה הסיפור העצוב שלי
הדבר הזה קרה לי לפני חצי שנה.
עכשיו אני בהריון בשבוע 14. ויותר חכמה מי משהיתי לפני חצי שנה.
על תדאגי הכל יהיה בסדר, כבר אחרי חודש שברת את ההפלה את תוכלי להכנס להריון.
תקשיבי לרופאים אבל גם ללב שלך לחברות שלך שעברו כבר לידה. תאמיני לי שהם יכולות להתיעץ לך דברים יותר חכמים מאשר רופאים.
בהצלחה אני איתך