בעית הנקה פתאומית - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אבקש עזרה דחופה,
    בני בן השלושה חודשים יונק בלבד מהלידה.אני שואבת ומקפיאה למקרה הצורך.בלילות האחרונים הוא היה קם כל שעתיים שלוש ועקב זאת הבאתי לו בשלושת הלילות האחרונים סימילאק (רק בשעה 23.00)-פעם אחת בלילה בכדי לראות אם הוא ישן יותר טוב.וזה אכן עזר לו לישון יותר טוב.מאז כאשר הוא יונק ביום כל 2 דקות הוא מנתק את עצמו מהשד ולא אוכל ברוגע.אני מאכילה אותו כל שעתיים וחצי שלוש.
    אני מאוד רוצה להמשיך להניק ומפחדת שהוא כבר לא מחובר לציצי שלי.
    מה עושים?
    הכמות שהבאתי לו בקבוק בכל השלושה חודשים מסתכם ב-10בקבוקים(שהרוב חלב אם ורק 3 פעמים סימילאק).
    אני אוכלת טוב ושותה קרוב ל 2 ליטר מים ביום.
1 תגובות
עמוד 1
  • שם המשחק זה התמדה ולהמנע כמה שאפשר מבקבוק
    יש מצב שבגלל מתן הבקבוק הוא התרגל שזה בא לו בקלות וכאשר הוא מסיים את הדקות הראשונות של ההנקה ומגיע לחלב האחורי שדורש יותר מאמץ הוא מתרגז ומחכה שזה יבוא יותר בקלות כמו שהוא יודע שאפשר עם הבקבוק
    אני מציעה לנסות ולהמנע מבקבוקים בכלל ולחרוק שיניים ולהתעקש כמה שאפשר כדי לבסס בחזרה את היניקה האפקטיבית ולייצר אולי יותר חלב באופן מאוזן לגילו (אגב.. יתכן שמדובר גם בקפיצת גדילה...) הצמידי כמה שיותר לשד ותעודדי ייצור
    בהתחלה תראי תינוק לא מרוצה במיוחד ותוך יומיים שלושה אני מאמינה שיהיה שיפור
    בהצלחה

קרן-לי בן בסט, N.D
    דולה ומדריכת הכנה ללידה והנקה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה