היי שרוני הייתי רוצה עיצה למקרה הבא - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • יש עם דנדוש במעון ילד בכיתת גן שהיה איתה בפעוטון שנה שעברה
    באמצע השנה הוקפץ לכיתת גנון כי היה אלים שם והשתעמם אז חשבו שהוא יותר מתאים לכיתה גדולה (אז ראיתי אותו יום אחד רוכן מעל דנדוש ומנסה לנשוך אותה בגב אך לא הצליח)
    היום אומנם הם חברים מאוד טובים משחקים הרבה יחד בשעות אחר הצהריים אבל אני כבר מתחילה לפקפק ומנסה למנוע בכל דרך את האפשרות של המשחק שלה יחד איתו ואומרת לה שאמא לא מרשה לה לשחק איתו
    והסיפור הוא כזה
    כל פעם שהם יחד פתאום מתחיל להשתגע הוא מרביץ לה היא מחזירה והוא שוב מרביץ לה והיא באה אלי בוכה ואז אומרת לו שהוא פויה נו , נו, נו ילד רע

1 תגובות
עמוד 1
  • היי שלי ,
    את שואלת אם אני בתור אמא הייתי מונעת מילדיי להתראות עם ילד אלים ומרביץ? בוודאי שכן.
    בנוסף, את מציינת שהוא מוכר ככזה גם בגן, ושהמטפלות "סימנו" אותו כבעייתי - ואני מבינה ממך שיש צדק בכך...
    את שואלת גם האם מבחינה מקצועית הייתי ממליצה להימנע מלשחק עם אותו ילד, לילדה ש"היום אומנם הם חברים מאוד טובים משחקים הרבה יחד בשעות אחר הצהריים"?
    זו כבר שאלה יותר מורכבת.
    תראי, זה ברור שכאימהות אנו נרצה להימנע מכל סוג של אינטראקציה חברתית בין ילדנו לילד אחר שהתנהגותו נראית לנו בעייתית.
    עם זאת, לחברויות בין ילדים יש לעתים קרובות איכויות וסוגי מענה על צרכים חברתיים/אישיים/אחרים שלעיתים לא מובנים לנו ההורים, בהסתכלות "מבחוץ".

ממליצה לך לקרוא את תשובתי לליא בעמוד זה, בשאלה שעסקה בנושא חברויות בגן.

שיהיה טוב בכל

שרון שמש
    M.Sc
    פסיכוטרפיסטית התנהגותית קוגנטיבית C.B.T

www.sh-cbt.co.il
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה