שינה לא רצופה של בן שנה ושבעה חדשים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הי מיטל :)

בני המתוק בן שנה ו-7 ונראה לי שמאז שנולד מעולם לא ישן לילה שלם. היו מקרים של 4-5 שעות רצוף, אם כי נדיר אבל מעולם לא 7-8 עד 7-8 בבוקר...
    החמוד הקטן יונק בד"כ פעם באמצע היום שאני חוזרת מהעבודה כנישנוש בין ערביים ולפני השינה ואז מתחיל הסיפור בלילה שיכול לקום 4-5 פעמים ובד"כ הדרך היחידה שנרדם זה בהנקה... וכך גם בבוקר קם ויונק. אין לי בעיה להמשיך להניק אך אין גומלים מהנקת הלילה? יש רעיונות?
    תודה מראש :)
1 תגובות
עמוד 1

• הי יעלי
    הרגשתך נכונה ואכן נשמע שההנקה כיום היא תנאי להרדמות עבור המתוק שלך. בגיל שנה ושבעה חודשים, כבר אפשר לתת "ארוחת לילה" בסביבות 23.00 ואז להאכיל שוב רק בבוקר.

אני ממליצה לגמול מהנקת הלילה בהדרגה – לנסות להניק בזמנים קבועים ובכל כמה לילות לרווח יותר ויותר, עד שמגיעים למצב שתיארתי קודם לכן.
    על מנת ללמד את בנך להירדם בכוחות עצמו, ללא תלות בהנקה, אני ממליצה להישאר לידו עד שנרדם ולהרגיע אותו בדרכים אחרות (מגע, טפיחות, קול מונוטוני...).

בנוסף, הקפידי על טקס שינה מסודר וקבוע בכל ערב ושימי לב שהמתוק שלך מקבל במהלך היום מספיק שעות שינה (שינה אחת של שעה עד שעתיים) ושלא עוברות יותר מ 5-5.5 שעות מרגע שמתעורר משנת היום ועד לשנת הלילה.

המון בהצלחה !!!

מיטל דרורי
    יועצת שינה מוסמכת מטעם "בייבי לינק"
    ומדריכה להתפתחות תינוקות
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה