התנהגות לר ברורה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום שרון,
    יש לי ילד בן שנה ושמונה חודשים יש לו אח בן 5 חודשים. שניהם בגן.
    יש לי שאלה לגבי הילד "הגדול" כשאני מדברת אליו בטון של כעס כי הוא עשה מעשה לא טוב אז התגובה שלו היא שהוא רץ לכיוון המטבחתוך כדי בכי ועומד שם בפינה עד שאני קוראת לו לבוא.
    שאלתי בגן אם הם מענישים בפינה ונאמר לי שלא.
    אז למה הוא מגיב כך? האם זו לא התנהגות נלמדת?
    יש לציין שרק אני נמצאת איתו כל שעות היום מעבר לגן.

תודה

[
1 תגובות
עמוד 1
  • היי,
    כן, זה דווקא ממש נשמע לי כמו התנהגות נלמדת...
    מעניין...
    האם זה מפריע לך? האם את לא דוגלת בעונש של "העמדה בפינה"? האם את מענישה (כמובן - רק כשיש צורך, לדעתך) אותו בצורה אחרת?
    מעבר להתנהגות הניצפית - ריצה, עמידה בפינה והמתנה לקריאתך - יש גם את התגובה הרגשית שהיא בכי, תגובת מצוקה כלשהי. וקישור שהוא עושה בין "כעס" למצוקה שלו המתבטאת בבכי, הוא קישור שאני אישית, הייתי מבררת קצת יותר לעומק, בגן.
    מהן ההתנהגויות של הילדים שמביאות אותן לכעוס?
    איך הן כועסות?
    האם במקרים כאלו יש "ערך מוסף" לימודי לכעס שלהן, או שהן רק כועסות ולא מלמדות התנהגות מותרת?
    ולפני הכל - מהי צורת הענישה שלהן? האם מקובל עלייך שעל התנהגות אסורה (לדעתן) הן יעמידו ילד בפינה במשך זמן (שיכול להיות רב...) "עד שיקראו לו לבוא"?

בהצלחה

שרון שמש
    M.Sc
    פסיכוטרפיסטית התנהגותית קוגנטיבית C.B.T

www.sh-cbt.co.il
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה