עצבות ובכי שלא פוסקים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום לכולם.
    קראתי הרבה בפורום ושמתי לב שבקושי בחורות שעברו הפלה יזומה משתפות במה שעברו.
    אני לא נוטה לכתוב בפורומים אבל אני מרגישה שאין לי עם מי לדבר כל כך במה שעובר עליי ושרק נשים שהיו בהריון ועברו את הגרידה הנוראית הזאת אולי יוכלו לעזור לי או לעודד אותי קלות.
    לפני 10 ימים גילתי שאני בהריון. לא הייתה לי סיבה לחשוד כי נטלתי פרוסטינור ולאחריו קיבלתי מחזור...ולא קיימתי יחסים מאז מכיוון שאני וחבר שלנו נפרדנו.
    סיפרתי לאמא שלי והיא ישר התנערה.
    אני בת 27, לא מבוססת כלכלית בכלל אבל ברגע שראיתי את התינוק באולטרסאונד רציתי להשאיר אותו וירדה לי דמעה.
    הייתי בשבוע 13, דיברתי עם האבא והוא ומשפחתו לא הפסיקו ללחוץ אותי לקיר שאפיל.משפחתי הייתה נגדי, משפחתו והוא וחברותיי לא נראו שהבינו מה עובר עליי באמת.
    היה לי שבוע להחליט ואחרי שמעכו את ליבי ורוחי בחרתי להפיל בגרידה.
    אני שבוע אחרי התהליך ואני בוכה המווווןןןן.
    רציתי לשמור ועשיתי מה שהסביבה בחרה ולא אני. היום אמא שלי נזכרה להגיד לי שהיא כן תתמוך.(לא סיפרתי להם שעשיתי הפלה...).
    מעט מדיי מאוחר מדיי.
    אני לא יודעת איך אוכל לחיות עם עצמי בידיעה שעשיתי משהו נגד רצוני ושיכולתי להיות עוד חצי שנה אמא נהדרת שאוהבת למרות מצבה הכלכלי הרעוע.
    אפילו בכתיבת שורות אלו אני בוכה ולא רואה לזה סוף אופטימי במיוחד.
    אשמח לעצות ועזרה מכן בנות יקרות שבטוח מבינות ללבי.
7 תגובות
עמוד 1
  • שלום קרין.
    הכל עוד טרי מאוד וכואב מאוד ואת מרגישה מאוכזבת מעצמך ומסביבתך הקרובה - וכל זה לגיטימי.
    הגרידה כבר נעשתה, אין ממנה דרך חזרה, זה נכון, אבל המקרה הזה יכול או להפיל אותך או לנסות ולעשות את השנוי (בהא הידיעה) בחייך.
    קחי את המקרה והמקום הכואב הזה ותעשי ממנו קרש קפיצה למקום אחר.
    חשוב! אל תהיי לבד עם הכאב, את יכולה ללכת למטפל כלשהו, פסיכולוג/מטפל אלטרנטיבי, נשמע שיש לך לא מעט קשיים מול משפחתך גם ביום יום - לכי תעלי את הדברים, תעלי את הכעסים, תתמודדי מול הכעס הזה ותיבני למקום חזק יותר משל עצמך.
    זה אפשרי. זה לא תמיד קל, אבל ביננו - מי הבטיח לנו גן של שושנים?

• ציטוט:
    פורסם במקור על-ידי linbar

שלום קרין.
    הכל עוד טרי מאוד וכואב מאוד ואת מרגישה מאוכזבת מעצמך ומסביבתך הקרובה - וכל זה לגיטימי.
    הגרידה כבר נעשתה, אין ממנה דרך חזרה, זה נכון, אבל המקרה הזה יכול או להפיל אותך או לנסות ולעשות את השנוי (בהא הידיעה) בחייך.
    קחי את המקרה והמקום הכואב הזה ותעשי ממנו קרש קפיצה למקום אחר.
    חשוב! אל תהיי לבד עם הכאב, את יכולה ללכת למטפל כלשהו, פסיכולוג/מטפל אלטרנטיבי, נשמע שיש לך לא מעט קשיים מול משפחתך גם ביום יום - לכי תעלי את הדברים, תעלי את הכעסים, תתמודדי מול הכעס הזה ותיבני למקום חזק יותר משל עצמך.
    זה אפשרי. זה לא תמיד קל, אבל ביננו - מי הבטיח לנו גן של שושנים?

• תודה על התמיכה שהענקת במכתבך.
    אני משתדלת להקיף את עצמי רק במה שעושה לי טוב.
    הבעיה שמדיי פעם זה עולה לו ולא נותן לי מנוח.
    יש לי מעיין שנאה למין הגברי על זה שאצלם זה קר ומחושב ואצלנו הכל עניין מאד אמוציונאלי.
    מקווה שאעבור את התקופה הזאת ואולי כן אמצא מישהו שיהיה אכן ראוי להיות חצי מהילד שאני מקווה שיהיה לי.
    חוץ מזה שפתאום רק נשים בהריון וילדים מקיפים אותי.
    אני מרגישה שאלהים עושה לי דווקא, כאילו מעניש אותי על החלטה שגויה.
    מקווה שזה יחלוף מהר ושאני אתפכח ואבין שבטח הכל רק בראש שלי...
  • הכי טבעי בעולם לראות פתאום רק הריוניות ותינוקות סביבך. ככה זה.
    להקיף עצמך במה שעושה לך טוב - זה מצויין, עדיין שבה וממליצה בחום על טיפול שיכלול גופנפש ויעזור לך להתגבר ולצאת חזקה יותר ולגדול מתוך המקום הקשה הזה.
    את היחידה שמענישה עצמך על אובדן הריונך לא קל לעשות הפלה וקשה יותר לעשות לא בלב שלם. זו התמודדות שצריכה להיות כרגע מולך.

• מסכימה עם לינבר.....

קבלי המוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן
  • הכי חשוב שתתני לזמן לעבור, למרות שזו קלישאה, ותראי שהכל יסתדר.

אל תענישי ואל תאשימי את עצמך בגין שום דבר! את יודעת, אמרו לי פעם משפט נכון שאמנם הוא לא תמיד עוזר אבל מספיק שלפעמים כן. אמרו לי: "אם ההחלטה שלך הייתה נכונה לאותו הזמן שקיבלת אותה, אזי היא נכונה". כי הרי בדיעבד הרבה דברים נראים לנו אחרת וזה לא ממש נכון להסתכל על אותם דברים ככה...

תשתדלי להמשיך בחייך ותראי שלא רק שתמצאי חתן חבל"ז (כמו שאומרים בימינו), אלא גם התינוק/ת יגיע מייד אחרי והכל יהיה מושלם.
  • תודה.
    זה מאד נחמד ומעודד לשמוע חיזוקים מכן בנות.
    אני באמת מקווה שהמצב יישתפר ושאני אפסיק להרגיש חרטה על ההפלה הזאת.
    מאד מייחלת למצוא מישהו אמיתי ובוגר לאהוב ולהקים איתו תא משפחתי.
    ואני גם מקווה שהתאבון לחיים יחזור אליי כמה שיותר מהר..
    (עם התינוק או בלעדיו כמו שאומרים...)
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה