היי מיכל - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • תודה על תשובתך ,הוא ישן בלילה משעה8 בערך עד 8 עד לא ממזמן ביומים האחרונים החל לקום ב5 חשבנו בהתחלה שזה אוכל והוא ממש בוכה אנחנו עושים הרם הורד זה עוזר ויושן עד 6 וחצי . אני רואה שהוא רוצה להמשיך לשיון עוד אז אני נעזרת בנדנדה שם ישן עוד שעה האם בסדר?

1 תגובות
עמוד 1
  • הי.
    כעקרון, שינה בנדנדה / אוטו / עגלה, היא שינה פחות איכותית משינה במיטה. בנוסף, הנדנדה עלולה להפוך במקרה זה לתנאי להירדמות עבור בנך ולכן אני לא ממליצה להשתמש בה על מנת להרדים.

כשבנך מתעורר בחמש, את יכולה לנסות להאכיל אותו ואז להחזירו לישון, אך ללא הנדנדה: הישארי ליד מיטתו עד שנרדם והרגיעי אותו באמצעות טפיחות / מגע.
    גם אם זה קשה, השתדלי להיות עקבית ולהתמיד וכך יתכן ששעת ההתעוררות של בנך תתאחר בהדרגה.

בהצלחה !!!

מיטל דרורי
    יועצת שינה מוסמכת מטעם "בייבי לינק"
    ומדריכה להתפתחות תינוקות
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה