היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
שלום רב, אני עובדת בחברת מים 4 חודשים, והחליטו לפטר אותי(עדיין לא קיבלתי מכתב), הודעתי לאחת הבנות שעובדות איתי שאני בהריון, והיא סיפרה לממונה. אני יודעת שהם יכולים לפטר אותי כי אין לי עדיין חצי שנה. מה אני יכולה לעשות? הרי אף אחד לא יעסיק אישה בהריון.. האם אני יכולה לחתום בלשכה? ומה יהיה לאחר הלידה לא אקבל כלום? אשמח לתשובתך המקצועית
2 תגובות
עמוד 1
היי ~בייבי~, זו לא תשובה מקצועית ואני לא יודעת אם זה תופס ספציפית לגבי המקרה שלך, אבל בדיוק אתמול קראתי כתבה בנושא הזה: http://s.mako.co.il/gR1x3H אולי יש שם מידע שיהיה שימושי עבורך... בכל מקרה, אני כמובן מאחלת לך בהצלחה
שלום רב, במקרה הספציפי הזה, אם תפוטרי עקב היותך בהריון, הינך זכאית לסעדים על פי חוק שוויון הזדמנויות בעבודה. בברכה,