התהפכות גב-בטן - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום.
    בן שלי התהפך בטן גב בגיל 3 חודשים ושבוע. היום הוא בן 5 חודשים וחצי ועדיין לא התהפך גב-בטן. לפני כמה ימים הוא כמאט התהפך, הוא כן נשכב על הבטן אבל יד שלו "נתקעה" מתחת לבטן ובלי עזרה שלי הוא לא הצליח להוציא אותה (מקווה שהסברתי ברור). שאלה היא האם אני צריכה לדאוג שהוא עדיים לא התהפך גב-בטן? אני תמיד עוזרת לו להתהפך והוא כמאט מצליח לבד, אבל תמיד כמאט... יש תרגילים מומלצים?
    תודה מראש
    בלוג שלי:
    http://nisuim-ze-keif.blogspot.com/
3 תגובות
עמוד 1
  • שלום,
    עד גיל ששה חודשים אין מה לדאוג.
    ממה את מתארת הוא בכיוון הנכון. המשיכי להציע לו צעצועים בצד בכדי שיתהפך מהגב לבטן. בכדי לעזור לו להוציא אצ היד את יכולה לכופף את הרגל בצד שהיד תקועה בכדי שיעביר משקל לצד השני וכך היד תצא בקלות.
    תעדכני אותי איך הולך.
    בברכה,
    אורנה.
    אורנה עטאר
    מדריכת התפתחות תינוקות בשיטת "צעד ראשון".
    מרכז "צעד ראשון", דיסנצ'יק 9, ת"א. 03-6487253
    www.first-step.co.il
    סלולרי: 054-4366399.
  • תודה לך!
    רציתי לעדכן: מסתבר שבשביל צעצועים לא שווה להתאמץ, אבל בשביל לפטופ כן. נתנאל הצליח להתהפך לבד, אפילו הוציא יד! וכל זה בשביל להגיע ללפטופ. מוטיבציה עושה פלאים!
    בלוג שלי:
    http://nisuim-ze-keif.blogspot.com/
  • מכירה את זה מבניי...מה שמעניין זה מחשבים, סלולרי, מפתחות של אוטו ואף פעם לא צעצועים...

אורנה עטאר
    מדריכת התפתחות תינוקות בשיטת "צעד ראשון".
    מרכז "צעד ראשון", דיסנצ'יק 9, ת"א. 03-6487253
    www.first-step.co.il
    סלולרי: 054-4366399.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה