שמירת הריון חלקי - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • קיבלתי שמירת הריון מרופא הנשים שלי מחודש שישי ועד הלידה.
    לפני כ- 7 שנים בערך שברתי את עצם הזנב ומאז אני סובלת מכאבי גב במאמץ מוגבר.
    את השמירה קיבלתי על כאבי גב עזים(כנראה בעקבות הפציעה שהייתה כמה שנים קודם לכן) שהיו מוקרנים לי לרגליים והן היו נרדמות לי .
    ביטוח לאומי אישר לי את השמירה לחודש הראשון בלבד וביקש שאני ימציא טפסים מחודשים מאורטופד שאומר שאני לא כשירה לעבוד ושהעבודה מסכנת אותי או את העובר.
    אני שוכבת בבית עם תחילת פתיחה שאומר יום יומיים אני כבר אחרי לידה, מה קורה אם אני יולדת לפני שאני מצליחה להמציא להם את הטפסים המבוקשים?
    גילו לי גם ריבוי ניכר של מי שפיר האם אני יכולה להוציא על זה שמירת הריון?
    אשמח לתשובה דחופה ....
1 תגובות
עמוד 1
  • אם כבר הוצאת את האישורים מהרופא הינך יכולה להמציאם לביטוח הלאומי בגין אותו החודש.
    בברכה,

עו"ד יעל בועז
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה