הפסקתי להניק- מה עושים עכשיו? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • לפני חמישה ימים הפסקתי להניק את בני בן השנה ו-5 חודשים. בתקופה שקדמה להפסקת ההנקה הנקתי אותו בוקר וערב. ייאמר לזכותו שאף על פי שהוא היה מכור להנקה הוא קיבל את זה יפה מאוד וכמעט ולא מבקש (מה גם שאני איתנה בדעתי והוא מבין טוב מאוד שאין לו סיכוי מולי...).
    ביום שלמחרת הכול היה בסדר, יומיים אחר כך התחיל לי גודש רציני וכאבים, זה נמשך יומיים וכעת נראה לי שייצור החלב נפסק או הממעט בהתאם לחוסר הדרישה, אבל השד עדיין מלא מאוד. מה אני אמורה לעשות עם מה שכבר נמצא בשד? אם אשאב - אחדש את הדרישה לייצור חלב, מה שאני לא רוצה שיקרה. מצד שני - לאן ילך מה שכבר נמצא בשד? אני מלאה...
    אשמח לייעוץ בעניין.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה