בת 4 חודשים, לא נרדמת בלילה!!!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הילדה שלי בת 4 חודשים, ישנה מעולה בצהריים וקצת בבוקר, אבל בלילה היא פשוט לא נרדמת ואז היא גם מתעצבנת ובוכה וצועקת, לפעמים עד 12 בלילה!! אני כבר לא יודעת מה לעשות, אני משתדלת לקלח אותה מאוחר, לקראת 8 ולא נותנת לה לישון לפני כן. אבל היא פשוט לא הולכת לישון. וגם אם היא נרדמת אחרי המקלחת היא מתעוררת אחרי כשעה ושוב הסיפור חוזר על עצמו.
    זה מייאש, יש לכם טיפים??? מה לעשות?

תהל
2 תגובות
עמוד 1
  • תהל יקרה

אנו לא מושכים תינוקות כדי שישנו יותר, שהו כלל חשוב מאד.
    את יכולה לראות בעצמך - שזה לא עוזר לביתך הקטנה לישון, אלא להפך.

דווקא העובדה שאת מוזכת אותה, לא נותנת לה לישון אחר הצהריים (בין השעות - בערך - 16:00 - 17:00) היא זו שגורמת לה להתקשות ולהירדם כ"כ.

לתינוקות יש את המנגנון (המוזר, אני חייבת לציין) שככל שהם עייפים יותר - ככה הם יותר מתקשים להירדם. יש לזה הסבר מדעי של הורמוני עוררות שמבלבלים את כל המערכת שלהם. ובכל מקרה - הרדימי אותה אחר הצהריים. השכיבי אותה לישון מוקדם (18:00 - 18:30) ותראי שיפור ניכר.

אם יש לך שאלות נוספות - נשמח לעזור לך

בהצלחה
    מיכל איתם עמרני
    דולה - מלווה יולדות בחיפה
    מלווה הורי תאומים לפני, במהלך ולאחר הלידה
    יועצת שינה מוסמכת
  • תודה רבה
    אנסה זאת

תהל
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה