זה פשוט סיוט שאני רוצה להתעורר ממנווו - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אלוהיםםם אני בשבוע ה 21 להריון ועד עתה כל הבדיקות יצאו תקינות מעל הממוצע הרגיל... הלכתי לעשות בדיקת מי שפיר סתם כדי להוריד עוד אבן מהלב ומה???????? עולמי חרב עלי... בגוף העובר 50 אחוז תאים לא תקינים-תסמונת דאון... אני כותבת את זה ואני לא מאמינה שזה קורה לי... זה תמיד מסוג הסיפורים שאני שומעת ולא מאמינה שזה יכול לקרות לי... אני חמישה חודשים סוחבת אותה איתי... כל שבוע שעובר אני מתחברת אליה יותרר... וכבר התחלתי להרגיש את התנועות למה????????????? מישהי יכולה להסביר לי??? איך אפשר לתת משהו למישהו ולקחת אותו כל כך מהר...???
    באהבה...

בולי בלבולי
4 תגובות
עמוד 1
  • בולי יקירה אין לי מילים!!!...
    ווואאאו... זה קשה מנשוא.... איך יכול להיות שכל הבדיקות תקינות ומי שפיר - לא?!
    אולי יש בדיקה אחרת שאת יכולה לעשות? אני לא יודעת...
    אין מילים שבכוחן לעזור לך ולרפא את הכאב הנורא הזה...
    חוץ מהזמן דבר לא יעזור... זה קרה לאמי בהריון תאומים בחודש שישי לפני כמה שנים טובות...
    תהי חזקה! זה הגורל ואת חייבת למצוא בך כוחות להתמודד עם זה ולעבור את זה בדרך הטובה...
    [ u
    rl=http://smiles.33b.ru/smile.150961.html]
    הרכבת שלי מתעכבת, ואני נהנית מהנוף...
  • בולי יקרה

אין לי מילים אלא רק חיבוקים והמון אהבה וחיזוק לשלוח לך ...

אני לא יודעת אם את אדם מאמין, אך אם יש בליבך ספק קל שבקלים לגביי תוצאות

הבדיקה, נסי לברר בכל כיוון (אולי אפילו רבנים) מה האופציות ...

אני חשה כאב חד בבטן כשאני כותבת לך, כי עברתי הפלה בדיוק בשבוע 20 לפני כמעט שנה.

אני יודעת שדבר לא יכול לנחם כרגע אך כולן כאן, וגם אני שולחת לך תפילה מהלב -

שאיכשהו הכל יהיה טוב...
    http://www.holdthatpic.com/
    [
  • טיפ טיפ... אפשר לדעת מדוע עשית הפלה בשבוע כזה?
    באהבה...

בולי בלבולי
  • בולי יקרה

סליחה על הזמן הרב שעבר, מזמן לא נכנסתי לפורום...

ההפלה שלי הייתה טבעית, החל דימום ולאחריו כיווצים ותוך 36 שעות לערך הייתי בלידה.

כשפניתי לבי"ח עם דימום, עשו אולטרסאונד ואמרו שהכל נראה תקין...

יום למחרת כבר עברתי הפלה ?!

יש לי חברים קרובים מאוד שאחיינית שלהם נולדה לאחר שלאמה אמרו לעבור הפלה

בשל מומים נרחבים במוח העובר , היא אישה דתייה ולכן התייעצה עם רב שאמר לה לא

להפיל בשום אופן. הוא ציין שהילדה הזו תהיה אמנם פרוייקט חייה, אך היא תלך ותדבר

(בניגוד רב למה שאמר הצוות הרפואי). הילדה נולדה אכן עם קשיים (חסר לה חלק במוח),

אך מסתבר שגופנו הוא פלא והאזור החל להשתקם, הילדה (היום בת 3 בערך) הולכת

ומדברת, אמנם באיחור רב, אך יש ניסים !!! אני רק מנסה לומר שצריך לשקול היטב את

צעדינו ולשאול את עצמנו במה נוכל לעמוד (אין לי תשובות, רק שאלות...)

מקווה שהצלחתי לעזור קצת, שולחת לך המון אהבה וחיזוקים. את מוזמנת ליצור איתי

קשר במייל ואשמח לסייע גם מעבר.

שבוע טוב ובשורות טובות, טיפ טיפ
    http://www.holdthatpic.com/
    [
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה