שאלה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום,

יש לי ילדה בת שנתיים וחודשיים.
    הקושי שלה בשינה מתבטא בתקופות.
    יש תקופות שהיא ישנה כל הלילה רצוף מ8 בערב ועד 6 וחצי 7 בבוקר
    ויש תקופות שהיא מתעוררת באופן קבוע או ב-11 בלילה או ב-12 ומתקשה לחזור לישון.
    היא לא רעבה, היא לא צמאה. יש לציין שהיא בלי מוצץ (אבל אוהבת להכניס דברים לפה, לאחרונה אמרו לי שאולי היא לא סיימה את השלב האוראלי ובגלל זה היא מכניסה דברים לפה - אבל הגמילה מהמוצץ לא היתה שלי, היא פשוט החליטה שהיא לא צריכה יותר מוצץ)

בכל מקרה, היא מתעוררת ב11, בוכה, אני מזיזה אותה במיטה, היא חוזרת לישון, וכמה רגעים אחר כך היא בוכה שוב ושוב ושוב ושוב עד שבלי קשר למה שאני עושה או לא עושה, היא נרדמת.
    מה לעשות?

---
    אמא מאושרת ומושלמת של קסם ופלא.
2 תגובות
עמוד 1
  • כדי לעזור לך אני זקוקה לעוד פרטים.
    אבל אני יכולה לנחש שאולי, יש לה ביעותים.
    ביעות הוא בכי של הילד כאשר הוא עדיין ישן לחלוטין. הוא למעשה נמצא בשינה עמוקה. יש ילדים שזה קורה להם כל לילה, ויש ילדים שזה קורה להם בתקופות. כאשר נעיר את הילד הוא לא יבין על מה המהומה, ולא יזכור דבר מהביעות. החוקרים לא יודעים מדוע זה קורה, ולא הוכח כל קשר לקושי פסיכולוגי.
    לרוב, אין כלל מה לעשות. אם זה קורה בכל לילה בשעה קבועה (מה שהבנתי שלא) ניתן להעיר את הילד חצי שעה - רבע שעה לפני שזה מתרחש ואז הילד מדלג על השלב הזה בשינה.

את יכולה לקורא על זה באופן נרחב האינטרנט.
    בהצלחה

מיכל איתם עמרני
    דולה - מלווה יולדות בחיפה
    מלווה הורי תאומים לפני, במהלך ולאחר הלידה
    יועצת שינה מוסמכת
  • זה קורה באופן קבוע ב-11 בלילה ולעיתים ב-12 בלילה.
    (סביר להניח שזה יקרה או ב11 או ב12 או שזה לא קורה כלל)
    אני חושבת שזה רוקה לרוב כשאני מכבה את הטלויזיה אצלנו בחדר, היא מתחילה לבכות.
    (אנחנו תמיד אומרים שאיך שאנחנו עוצמים עיניים היא מתחילה לבכות)
    יש לציין שהיא ישנה מאוד קל בשעות הלילה. (אחרי שהיתה כדור שינה כתינוקת קטנה-קטנה) עכשיו אי אפשר לגשת אליה ולנשק אותה בלי שתתעורר...
    ---
    אמא מאושרת ומושלמת של קסם ופלא.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה