רצון לחזור להניק (זקוקה לתמיכה) - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום,

יש לי תינוקת בת חודשיים וחצי. הנקתי אותה חודש. ההנקה לא עברה חלק והיו המון קשיים, הרגשתי רע שאיני מצליחה. שאבתי והנקתי והייתי מגיעה ל 100 מ"ל ביום בשאיבה + הנקה במהלך היום. הבעיה היתה שהקטנה היתה ערה לילות שלמים וישנה במהלך היום. כך שבמהלך היום לא ינקה אני ישנתי איתה. לאט לאט ירדה תפוקת החלב, היא לא שבעה וזה גרם לי להתייאש. (חוצמזה יש לי ילדה בת 2.10, לא עמדתי בקשיי ההתמודדות של אחה"צ עם שתיהן. הקנאה שלה והמשבר, חיפוש תשומת הלב שלי דווקא במהלך ההנקה, התפרצויות הזעם... כל המצב הזה בתוספת הרגישות וההרומונים שלאחר הלידה לא סייעו הרבה).
    בקיצור, תפוקת החלב במקום לעלות ירדה. הפסקתי בהדרגה.
    היום אני מתחרטת ומאוד מאוד רוצה לחזור. קראתי על זה חומר והבנתי שיש סיכוי.

שוחחתי והתייעצתי עם יועצת הנקה בטיפת חלב. היא די עודדה אותי לנסות. בינתיים התחלתי בשאיבה, (שלב הגירוי). כל שעתיים וחצי בערך אני מנסה. היום לאחר 3-4 ימים יוצאות מעט טיפות. כמה שזה נשמע מצחיק זה גרם לי אושר שבכלל יש שם משהו. הבנתי מהיועצת שיקח לי לחזור לתפוקה שהיתה בדיוק כמו זמן ההפסקה. (שזה בערך חודש). היום הצמדתי את הקטנה לציצי והיא ניסתה. (הייתי מאושרת).

הבעיה שאני חוזרת לעבודה עוד מעט, הקטנה תהיה בפעוטון. אין לי בעיה להתאמץ ולשאוב גם במהלך היום. אעשה מה שדרוש.
    השאלה היא האם זה לא חסר סיכוי?
    האם זה יעיל לתת לה חלב שאוב במידה קטנה (למשל 30-50 מ"ל כשאגיע לזה)?
    הייתי אצל רופא הנשים כדי לקחת מרשם לסרזט והוא די ייאש אותי. (אפילו גיחך) :( אמר לי שזה מיותר לנסות כי זה לא יגיע חזרה לרמת של הזנת התינוקת. והוא מאמין שאבקר אותו שוב בקרוב כדי לקחת מרשם לאמצעי רגיל. אמרתי לו שאני נחושה בדעתי לנסות וחבל שהוא מבעס אותי. (גם ככה אנחנו מרגישות רע ומתעצבות מכל דבר קטן, אז איפה הרגישות שלו כרופא נשים?!
    היום אני בנקודה שאני מאמינה שעם רצון כמו שלי אני אצליח. ואני הולכת על זה עד הסוף! אני חושבת שיועצת ההנקה של טיפת חלב, אותה החזקתי 20 דק' בטלפון, לא היתה משלה אותי סתם.

מה דעתכן?
    תודה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה