היי - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש

• היי מה שלומך קודם כל?
    שלחתי לך הודעה למייל אם תוכלי לענות שם אשמח מאוד

את המתנות הכי שוות בחיים מעניקים לנו הורינו - את חיינו
    וילדינו - את חייהם והזכות לגדלם

4 תגובות
עמוד 1
  • היי מותק,
    קיבלתי - ואענה.

שרון שמש
    M.Sc
    פסיכוטרפיסטית התנהגותית קוגנטיבית C.B.T

www.sh-cbt.co.il
  • תודה שרוני על התושבה במייל גם אם לא יכולת בדיוק לתת בזה אבחנה אחכה לעוד שבועיים בערך תאריך 23 (נראה לי הרומן שלנו עם איכילוב ,דנה יהיה לעוד הרבה זמן

• בהחלט לצורך עליה...
    אני רוצה להבהיר משהו:
    ראשית, אין לי כל יכולת לערוך "אבחונים" מכל סוג שהוא - דרך אימייל או דרך הפורום. לשם עריכת אבחון (מכל סוג שהוא) יש צורך בהיכרות אישית עם נשוא האבחון.
    דבריי המובאים כאן או במייל הם בגדר המלצות והפנייה לכיווני חשיבה חדשים, שייתכן שבלהט הדברים לא יכולים לחשוב עליהם לבד. לשם אבחון רציני, אמין ובעל תשובות - חובה להפגש, והתרשמות ממראה עיניים ומשמע אזניים היא מחוייבת המציאות.
    שנית, בתור מישהי שנמצאת בתהליך מקצועי, רציני וארוך, אני חושבת שאת יודעת שעלייך להישאר בתהליך זה ולנסות כמיטב יכולתך למצות בו את המירב.
    לדעתי, עדיין לא הגעת למיצוי מלא של התהליך, ופנייה באמצעו של תהליך כזה לאיש מקצוע נוסף, ובקשה לעריכת אבחון נוסף, היא בלתי יעילה - ושלא לדבר על כך שהעניין נוגד את כללי האתיקה של המקצוע ולכן אין בכוונתי להתערב בכך.
    עוד קצת סבלנות יקירתי, ואני בטוחה שתגיע לתשובות שלמות והפניות לכיווני פתרון אפשריים.

שרון שמש
    M.Sc
    פסיכוטרפיסטית התנהגותית קוגנטיבית C.B.T

www.sh-cbt.co.il

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה