אני ברוך-השם הצלחתי אחרי 2 הפלות...ושוב עברתי אגב גרידה לפני-כחודשיים..
ככה זה, הבנתי בטבע, ניקלטים (וגם זה אתגר בפני-עצמו) ואז או שמצליחים או שלא..
אם היינו מתחילות בגיל 14,בתק'-קדם,ללא-גלולות וכו'..אז ברור,שהיו לנו יותר-סיכויים..אומרים,שאז היו מצליחים 7 ילדים,מתוך 14 ניסיונות..
אני אגיד לך מה העידוד-הגדול ביותרבשבילך,שברוך-השם,הצלחת טיבעי להיקלט!!!!!!!!!!!
זה המדד הכי חשוב,משמע,תצליחי שוב בוודאות..ואם זה היה צריך להיגמר,אז זה ניגמר בהתחלה..הטבע עשה את הסינון כיאות..
אז מה עשיתי כדי להצליח? הבנתי,שהגוף-מסמן לי אותות ושעליי לשפר אורח-חיים.
* דיאטה.
* שתיית מי-סלק +סלק שלוק (עיבוי-רירית).
* תזוזה- הלכתי ברגל לכל-הסידורים.
* התמודדתי עם כל-הסידורים (פאנג-שווי לנפש), הנפש עסוקה בסידורים,שאח"כ בהיריון בע"ה לא-תירצי להעמיס על עצמך..ועסוקה בחיים-עצמם..
*מעבר-דירה,כי רציתי בשינוי סביבת-מגורים.
*אימוץ כלבה-קסומה קטנה,גורה,מתוקה להפליא,שכל-היום "חנקתי" אותה מאהבה.
*שתיית חליטת-תה סיני לי ולבעלי מאייל-פוליטי מצפת (יש לו אתר),שבדיעבד האיצה את ההצלחה..
*דיבור עם אנשים חדורי-אמונה בבורא-עולם ותיקווה (הסנדלר שלי,באוטובוס עם אישה-מאמינה,שעזרה לי מאוד וגם אני מאוד עזרתי לה בתחומים-מודרניים וכו').
האמת,כיום ממרומי-ניסיוני,אני סומכת על הרופא-שלך,שנותן לגוף שלך מנוחה,לצבור-כוחות לבד ולהצליח להיקלט-טיבעי,כי יש בו אמונה שזה יצליח ללא-עזרה מצידו..
בדיקות-הדם,הינן מורות על מאזן הפרופיל-ההורמונלי שלך בגוף,זה מעולה לדעת מה קורה איתך..
בבדיקות שעשינו,יצא לבעלי זרע ממש-חלש ולמזלנו ניקלטתי באותו-החודש (אני כבר הייתי עם הפנייה לניתוח-היסטרוסקופיה),מודה,שאם לא-היינו ניקלטים,היה יורד לנו הביטחון ביכולותינו..
כעת,בזכות ההצלחה בשהייתה ע"ה,לא-לקחנו קשה את ההפלה..המשכנו בחיים..
כי ברוך-השם,ראינו שניתן להצליח בע"ה..חמסה!
בעיני,הכי מאתגר זה להביט קדימה,גם כשאין עוד ילדים, עוד בתק'-הזו ולהחליט שפשוט יהיו ולהטעין את הגוף והנפש במוד של עשייה, אני מכנה זאת בריאה (לעשות יש מאין) ולכן אפילו מודה,הייתי הולכת לישון מכורבלת עם כלבתי מתוך-הצורך העז הזה לחבק תינוק.
מיותר לציין,שאני אסירת-תודה לה והבאתי לה כלבה חברה במתנה,שמצאנו,שתהיה לה חברה וכמובן,שבכל-יום אני ממשיכה לחבק ולהודות לה על מה שעשתה בשבילי..
הכי חשוב שתאמיני בעצמך וביכולותייך,אני לא-הייתי בשלה לפני שנה של ניסיונות לטיפולים ולכן ניסיתי טיבעי כמה שיותר לשפר מדדים באורח-חיי כדי להצליח..
מקווה שעזרתי ועודדתי