הריון תקין לאחר 2 הפלות רצופות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • האם מישהי חוותה הריון תקין ולידת ילד בריא לאחר 2 הפלות רצופות או יותר?
    האם התגלתה אצלה בעיה ספציפית שגרמה להפלות ואם כן מה היא הייתה וכיצד טופלה?

אני אחרי הפלה נדחית שניה בחצי שנה. פעם ראשונה הפלה נדחית בשבוע 11 (עובר הפסיק להתפתח בשבוע 8 אחרי שראו דופק), פעם שניה הפלה נדחית בשבוע 7 אחרי שהפסיק להתפתח בשבוע 5.

רופא הנשים שלי אמר שזה עדיין נחשב ל"נורמלי" ושאין מה לרוץ ולעשות בדיקות והוא מוכן לתת לי רק בדיקות דם (אני עדיין לא יודעת לאיזה בדיקות הוא מתכוון), כי בד"כ מתחילים לבדוק רק בהפלה שלישית.

אבל בשביל מה לחכות לעוד אחת??

אני מיואשת.
2 תגובות
עמוד 1
  • אני ברוך-השם הצלחתי אחרי 2 הפלות...ושוב עברתי אגב גרידה לפני-כחודשיים..
    ככה זה, הבנתי בטבע, ניקלטים (וגם זה אתגר בפני-עצמו) ואז או שמצליחים או שלא..
    אם היינו מתחילות בגיל 14,בתק'-קדם,ללא-גלולות וכו'..אז ברור,שהיו לנו יותר-סיכויים..אומרים,שאז היו מצליחים 7 ילדים,מתוך 14 ניסיונות..
    אני אגיד לך מה העידוד-הגדול ביותרבשבילך,שברוך-השם,הצלחת טיבעי להיקלט!!!!!!!!!!!
    זה המדד הכי חשוב,משמע,תצליחי שוב בוודאות..ואם זה היה צריך להיגמר,אז זה ניגמר בהתחלה..הטבע עשה את הסינון כיאות..

אז מה עשיתי כדי להצליח? הבנתי,שהגוף-מסמן לי אותות ושעליי לשפר אורח-חיים.
    * דיאטה.
    * שתיית מי-סלק +סלק שלוק (עיבוי-רירית).
    * תזוזה- הלכתי ברגל לכל-הסידורים.
    * התמודדתי עם כל-הסידורים (פאנג-שווי לנפש), הנפש עסוקה בסידורים,שאח"כ בהיריון בע"ה לא-תירצי להעמיס על עצמך..ועסוקה בחיים-עצמם..
    *מעבר-דירה,כי רציתי בשינוי סביבת-מגורים.
    *אימוץ כלבה-קסומה קטנה,גורה,מתוקה להפליא,שכל-היום "חנקתי" אותה מאהבה.
    *שתיית חליטת-תה סיני לי ולבעלי מאייל-פוליטי מצפת (יש לו אתר),שבדיעבד האיצה את ההצלחה..
    *דיבור עם אנשים חדורי-אמונה בבורא-עולם ותיקווה (הסנדלר שלי,באוטובוס עם אישה-מאמינה,שעזרה לי מאוד וגם אני מאוד עזרתי לה בתחומים-מודרניים וכו').

האמת,כיום ממרומי-ניסיוני,אני סומכת על הרופא-שלך,שנותן לגוף שלך מנוחה,לצבור-כוחות לבד ולהצליח להיקלט-טיבעי,כי יש בו אמונה שזה יצליח ללא-עזרה מצידו..
    בדיקות-הדם,הינן מורות על מאזן הפרופיל-ההורמונלי שלך בגוף,זה מעולה לדעת מה קורה איתך..

בבדיקות שעשינו,יצא לבעלי זרע ממש-חלש ולמזלנו ניקלטתי באותו-החודש (אני כבר הייתי עם הפנייה לניתוח-היסטרוסקופיה),מודה,שאם לא-היינו ניקלטים,היה יורד לנו הביטחון ביכולותינו..
    כעת,בזכות ההצלחה בשהייתה ע"ה,לא-לקחנו קשה את ההפלה..המשכנו בחיים..
    כי ברוך-השם,ראינו שניתן להצליח בע"ה..חמסה!

בעיני,הכי מאתגר זה להביט קדימה,גם כשאין עוד ילדים, עוד בתק'-הזו ולהחליט שפשוט יהיו ולהטעין את הגוף והנפש במוד של עשייה, אני מכנה זאת בריאה (לעשות יש מאין) ולכן אפילו מודה,הייתי הולכת לישון מכורבלת עם כלבתי מתוך-הצורך העז הזה לחבק תינוק.

מיותר לציין,שאני אסירת-תודה לה והבאתי לה כלבה חברה במתנה,שמצאנו,שתהיה לה חברה וכמובן,שבכל-יום אני ממשיכה לחבק ולהודות לה על מה שעשתה בשבילי..

הכי חשוב שתאמיני בעצמך וביכולותייך,אני לא-הייתי בשלה לפני שנה של ניסיונות לטיפולים ולכן ניסיתי טיבעי כמה שיותר לשפר מדדים באורח-חיי כדי להצליח..

מקווה שעזרתי ועודדתי
  • אני כ"כ מודה לך שלקחת את הזמן וענית לי כ"כ יפה ומהלב !
    ממש ריגשת אותי.
    ואני במצב ממש קקשה מאז הגרידה ביום ששי. כל הזמן בוכה, רגישה. כועסת..
    כפי שהבנתי עברת 2 הפלות ואז נולד לך הילד, וכעת עברת עוד אחת?
    לאחר ההפלה השניה עשית בדיקות או שזה שוב הייתה רק הסטטיסטיקה המכוערת שזקפה ראשה?
    אני מנסה לנחם את עצמי שאכן זו דרכו של הטבע להיות בקרה ושהגוף שלי עשה עבודה טובה ובע"ה ההריון הבא יהיה תקין ובריא אבל אני לא יכולה שלא לחשוב שאולי קיימת בעיה כלשהי אצלי ואני מפחדת.
    חלק מהעצות שלך אני עושה, כמו הליכה ברגל, אכילת סלק..דירה עברנו באוגוסט... אבל את צודקת.
    אני מנסה להקיף את עצמי בחברים טובים ואהבה.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה