התפתחות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום אורנה,
    הבן שלי בן חודשיים, בספר "המדריך השלם לטיפול התינוק" קארתי שבגיל הזה הוא אמור לחייך כאשר רואה אותי (את העיניים שלי) ולאחוז ברעשן אך הוא לא, הוא מחייך רק כאשר נירדם, ואוחז רק באצבע שלי.
    האים זה בסדר????
    תודה רבה מראש
3 תגובות
עמוד 1
  • סליחה שאני נידחפת אבל כול תינוק לעצמו מאמי..בספר זה כתוב לך בכללי..הילדה שלי שהיום כבר בת שנה ו3 חודשים חייכה אליי פעם ראשונה בגיל 5 חודשים...אז מה לפי הספר היא לא בסדר?תאמיני לי היא סופר בסדר בחיים לא הצצתי אפילו בספרים כאלה זה רק מבלבל..בהצלחה וצאי מהסרט הכול בסדר עם התינוק שלך..

[url=http://imikimi01.com/link/link_through/JHAs-10p]
  • שלום,
    חיוך ראשון הוא סביב שמונה שבועות אך מדובר כאן בטווח ויש כאלו שיחייכו לפני וכאלו שאחרי. המשיכי לחייך אליו וזה יגיע.
    לגבי אחיזת צעצוע - זה רק סביב גיל 4 חודשים ולכן יש עוד זמן.

אני כאן לעוד שאלות.

בברכה,
    אורנה.
    אורנה עטאר
    מדריכת התפתחות תינוקות בשיטת "צעד ראשון".
    מרכז "צעד ראשון", דיסנצ'יק 9, ת"א. 03-6487253
    www.first-step.co.il
    סלולרי: 054-4366399.
  • הבת שלי חייכה אליי לראשונה בגיל חודשיים וחצי
    ועכשיו היא מתגלגלת מצחוק בקול רם
    ורק עכשיו היא התחילה להחזיק רעשן....

הכל בסדר עם החמוד שלך תהיי רגועה ואף אחד לא גודל לפי הספר...
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה