2 שאלות מאוד חשובות לי - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הילד שלי כמעט בת שנה היא ילדה מאוד חכמה מאוד מקסימה ובכלל מתוקה... היא אמרה פעמים אבא ומאז זהו שום דבר השאלה שלי האם בגיל שלה היא אמורה להגיד כמה מילים או להשמיע קולות מסויימים???! אני כבר מתחילה לדאוג קצת...
    השאלה השניה היא מתרוממת כבר מזמן לבד הולכת מסביב לשולחן ליד הספות כשמחזיקים אותה מהידיים אבל לבד לא גם זה מתי הטווח הנכון שהם אמורים להתחיל ללכת לבד???
3 תגובות
עמוד 1
  • מאמי הילדה שלי בת שנה ו3 ועדיין אומרת רק אבא במכוון וזהו..והיא עדיין רק מתהלכת מסביב לשולחן כמובן מנסה גם לבד אבל עדיין נופלת..כול ילד לעצמו מאמי..

[url=http://imikimi01.com/link/link_through/JHAs-10p]
  • כן אבל את יודעת יש את אלה שרואים ואומרים מה היא עדיין לא אומרת כלום לא הולכת...."שלי הלך ב..." ואני חושבת ישר שאולי זה לא בסדר!!!
    דרך אגב רציתי לכתוב לך מזמן אבל לא היה נעים הילדה שלך מהממת
  • אולגה שלום,
    הליכהאנו רוצים לראות בין שנה לשנה וחצי ולכן בתך אינה בעיכוב. רצוי לא להוליך אותה אלא לתת לה לבסס את מערכת שיווי המשקל שלה, שתסמוך על עצמה.
    אתגרי אותה ע"י נדנוד חפצים שהיא נשענת עליהם, ג'ימבורי, גן משחקים, נשיאה על הכתפיים וכו'.

לגבי התפתחות שפה - הטווח כאן הוא רחב מאוד. את מוזמנת להתייעץ בפורום בו עונה קלינאית תקשורת אך לדעתי אין מה לדאוג.

בברכה,
    אורנה.

אורנה עטאר
    מדריכת התפתחות תינוקות בשיטת "צעד ראשון".
    מרכז "צעד ראשון", דיסנצ'יק 9, ת"א. 03-6487253
    www.first-step.co.il
    סלולרי: 054-4366399.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה