שבוע 8 עובר הפסיק להתפתח - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היום התחלתי שבוע 8 הלכתי לבדוק דופק ואין דופק,אין עובר,אין התפתחות מרגישה שהעולם חרב עליי הרופא אמר לי שאני יכולה להמתין שבוע נוסף אם יש לי ספק ולבצע אולטראסאונד נוסף אבל לדעתו זה אבוד וכדאי שאני אחשוב מה אני מעדיפה כדור או גרידה
    אני מרגישה נורא זה הריון ראשון שבורה ומרוסקת
    מה הייתן עושות? לדעתכן עוד יש סיכוי? היו מקרים כאלה שהסתדרו? ומה עדיף כדור או גרידה???? אולי בכלל טעות בחישוב השבועות????
2 תגובות
עמוד 1
  • אני מצטערת לשמוע
    לדעתי אם יש לך ספק חכי עוד שבוע לבדיקה נוספת. אחרי זה כבר תדעי בוודאות אם תקין או לא.
  • הצטערתי לשמוע
    אך.. כיוון שעברתי זאת פעמיים ברציפות, בדיוק את אותו דבר
    פעמיים בשבוע 8 וארבע ימים , וגם אני הייתי בספקות שאולי הספירה לא נכונה
    ושטעו בחישוב ואולי, ואולי ואלי...
    חיכיתי שבוע מורט עצבים, שבסופו נאמר לי חד משמעית שאין סיכוי,
    גם בשבוע שלפני נאמר שהסיכוי נמוך ובכל זאת ..
    לדעתי ומסיוני לצערי, עדיפה גרידה, הסיכוי שישארו שאריות הריון היא אפסית. בשבוע 8 כדורים עלולים להוריד 80 אחוז ואז תצטרכי גרידה ממילא .
    נסי להיות אופטימית ולהתנחם בעובדה שההריון לא היה תקין ועדיף כך מאשר מום מולד.
    חזקי ואמצי
    אוסנת

osnat
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה