הפלה מס' 2 ברציפות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • טוב.
    אז חצי שנה אחרי שעברתי גרידה בעקבות עובר שנמצא ללא דופק בשבוע 8+3, אני נאלצת לעבור גרידה נוספת עקב שק היריון ללא עובר בשבוע 5+3.
    בפעם הראשונה מכיוון שצוואר הרחם החל להפתח לא השתמשו באצה להרחבת צוואר הרחם.
    היום הרופא שלי בכלל לא הזכיר את עניין האצה.
    רק מחר אוכל לשאול אותו.
    האם מישהי עברה גרידה בשבוע 5 בלי האצה?
    קראתי שבד"כ מתשמשים באצה בהריון ראשון.
    זה כביכול הריון שני, אבל מכיוון שלא היו לידות אני לא יודעת האם ההריון הראשון נחשב.

מה אתן אומרות? מישהי יודעת?
7 תגובות
עמוד 1
  • שבוע 5 זה לא מוקדם בשיביל לקבוע משהו - הרי עוד לא רואים דופק....

אני אישית מבינה שכבר עברת את זה פעם אחת...
    אבל אני במקומך הייתי מחכה עוד איזה שבוע+...שבועיים... הרי לא רואים כלום לפני שבוע 7+.

בפורום הורים יש את מיכל - שבשבוע כמו שלך כבר אמרו שאין דופק- או משהו כזה והמלציו על גגרידה - אם זכור לי...
    והיא פשוט חיכתה כמה ימים - ומסתבר שהיה ביוץ מאוחר... ולכן הריון צעיר - ועוד לא היה דופק... חישבו את השבוע לא נכון.... היום הפשוש בן 3+

מאחלת לך
  • היי אירית.. (ב- א'? ב- ע'? )..
    אני בשבוע 7+4עם עובר בגודל של שבוע 5+3..לא רק שלא התפתח אלא בשבוע האחרון "התכווץ" כבר היה קוטב עוברי וכעת יש רק "הד עוברי" וגם זה בקושי. זה לא רק העניין של הדופק..גם ההריון לא מתפתח..
    מחר הרופא יעשה לי אולטרסאונד לפני הגרידה אבל ברור לי שגם ההריון הזה אבוד..
    איזה כשלון.. אין לי כח יותר..
  • היי,אני אחרי הפלה בשבוע 26 עקב היפרדות שלייה לפני כחודשיים גיליתי שנקלטתי.
    בשבוע 5+3 לא ראו עובר רק שק ואחרי שבוע התחילו לי דימומים ולא ראו עדיין עובר. הייתה לי הפלה טיבעית.
    אז מה שאני מציעה לך הוא לחכות עוד שבועיים אולי גם יהיה נס ויראו עובר מכיוון שזה תחילת הריון ועדיין לא רואים בברור. אם לא אז יכול להיות שיהיה לך הפלה טיבעית. זה עדיף מגרידה... למרות שאין ספק שזהו דבר קשה....
    מאחלת לך ולי שבעז"ה נחזיק ילד ביד...... אין ספק שזה קשה ואני איתך....
    בסוף זה יגיע........

מעיין כהן
  • תודה מעיין.
    אמן לי ולך!
    חיזקי ואימצי.
  • מאחלת לשתיכם הריון תקין בקרוב.....
    זה "ע"ירית
  • תודה יקירה
  • דבר ראשון- גם אני הייתי ממליצה לחכות. אצלי בשבוע 7 נשלחתי לבית חולים לגרידה ולמזלי במהלך הבדיקות ההריון נפל לבד. אישפזו אותי למעקב לראות שהכל מתנקה וזהו.
    דבר שני- אני רוצה לחזק אותך- היה לי סיפור מאוד דומה לשלך- הריון תאומים שלא מתפתח בשבוע 7 ואח"כ הריון כימי בשבוע 5.
    היום כמו שאת רואה יש לי ילדה בת שלוש, ואני שוב בהריון, למרות שמבחינתי עד שלא עברתי את שבוע 7 אני מנסה לא לפתח ציפיות...
    אז אני לא אגיד לך שזה עובר ונשכח, הכאב ישנו אי שם ברקע, והחרדה סביב ההריון, אבל בסופו של דבר ההריון האחד שכן נגמר טוב- מאפיל על הכל.
    בהצלחה,

מיכל

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה