איך לגרום לקטנה שלי לנעול נעליים? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום
    שחר שלי בת שנה וחודשיים, התחילה ללכת לפני כחודש. אחרי שראיתי שההליכה שלה יציבה לגמרי קנינו לנ נעליים...
    הילדה לא מוכנה לנעול אותם, שאני נועלת לה אותם ומעמידה אותה היא לא מוכנה לעשות צעדים (נשארת מקובעת במקום בלי תזוזה) והיא בוכה.

השאלה שלי היא, איך אני יכולה לעזור לה לאהוב לנעות את הנעליים ולא לפחד לעשות איתם צעדים?
    אשמח להכוונה

תודה רבה

שיהיה לכולנו יום נפלא!!!
    ליאורה
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום,
    אני הייתי מחכה עם הנעליים עוד קצת. הייתי קונה לה את הנעליים הגמישות האלו (כמו שושוס) ונותנת לה ללכת איתם בנתיים.
    אין לי איזה רעיון איך לגרום לה לאהוב את הנעליים...אולי להדביק עליהם מדבקה ושהיא תסיר אותה. אולי לנעול את הנעליים ולשבת ולזחול איתם בשלב הראשו ןולא לצפות ממנה שתלך איתם.

מתנצלת שאני חסרת רעיונות...אולי הרעיונות יבואו מההורים האחרים בפורום....
    בברכה,
    אורנה.

אורנה עטאר
    מדריכת התפתחות תינוקות בשיטת "צעד ראשון".
    מרכז "צעד ראשון", דיסנצ'יק 9, ת"א. 03-6487253
    www.first-step.co.il
    סלולרי: 054-4366399.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה