לא רוצים לישון רוצים להשתגע.... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • או יותר נכון לשגע את אמא ואבא
    לאמא שלי יש בבטן גור
    וכשיגדל נשחק בכדור
    גם אם יצא מקומט וקירח,
    אנו נאהב אותו עד הירח!!!!!
2 תגובות
עמוד 1
  • הי.
    תחושותיכם לגבי עידן נכונות ונשמע שהוא ילד חכם ובוגר.
    אתייחס לכמה דגשים:

לא ציינת באיזו שעה עידן הולך לישון וכמה שעות ישן. בכל אופן, ממליצה שלא יעברו יותר מ- 5.5 שעות מרגע שהתעורר משנת הצהריים ועד להשכבה בלילה

טוב מאד שאתם מקפידים על טקס שינה, סדר הפעולות שלו נשמע מצוין. השתדלו לעשותו בשעה קבועה בכל יום ולאחר המקלחת לגשת ישר לחדר ולהמשיך בתוך החדר.

הכינו את עידן מראש לכל דבר וספרו לו מה עומד לקרות ומתי. לדוגמא: עכשיו נספר לך שני סיפורים ואחריהם נגיד לילה טוב ואתה תלך לישון. אמרו לו שאתם סומכים עליו שלא יקום מהמיטה. כאשר אתם מחזירים אותו למיטה, אל תרימו אותו. תנו לו יד ולוו אותו למיטה- השתדלו להשתמש במשפטים קצרים, ברורים והחלטיים, מבלי להיכנס להסברים ארוכים ומבלי לכעוס (ואין ספק שזה לא קל....).

טבלת המדבקות היא רעיון מצוין ואני ממליצה להמשיך ולנסותה שוב. נסו להכניס אליה סעיף אחד שאתם יודעים שעידן יכול להשיג בוודאות כדי לתרום לתחושת ההצלחה והמסוגלות שלו.

במקרה של עידן, לא הייתי ממליצה לשבת לידו כשמשכיבים אותו לישון, אלא להכינו מראש ולצאת מהחדר. לגשת אליו בכל כמה דקות לפתח החדר ולומר "לילה טוב" בקצרה.

והכי חשוב – המון עקביות והתמדה. כך עידן יקבל מסר מאד ברור ויבין שבכל פעם שהוא קם, אתם מגיבים באותו אופן. לצערי, בשינה אין קסמים ואכן נדרשת עבודה קשה – אך עקביות והתמדה בהחלט יכולים להוביל לשיפור ניכר.

המון בהצלחה !!!
    מיטל דרורי
    יועצת שינה מוסמכת מטעם "בייבי לינק"
    ומדריכה להתפתחות תינוקות
  • תודה, באמת קשה אחרי שעה וחצי לשמור על איפוק ולא לכעוס אבל בהחלט נשתדל
    עכשיו בדיוק כשקראתי הוא יצא מהחדר וקרא לי ונגשתי אליו והפספוס הקטן הזה אומר לי" אל תכעסי עליי, טוב?"
    זה גורם להרגיש כל כך רע על כל הפעמים שכעסתי
    לאמא שלי יש בבטן גור
    וכשיגדל נשחק בכדור
    גם אם יצא מקומט וקירח,
    אנו נאהב אותו עד הירח!!!!!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה