היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
הכנתי היום בפעם הראשונה סלט תפו"א עם מיונז וביצים פעם ראשונה שאני מכינה סלט מהסוג הזה כמה זמן אפשר לשמור במקרר ??
5 תגובות
עמוד 1
יומיים- שלושה. את תרגישי לפי הטעם (וקצת לפי הריח) שהוא כבר לא טרי. מה את מוסיפה בסלט?
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.
-------------------------------------------------------------------------------- אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך! מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
תודה
הוספתי תפוחי אדמה ביצים בצל ירוק מלפפונים חמוצים מיונז מלח פלפל שחור קצת חומץ
אני מתה על סלט תפו"א. אני מוסיפה: תפו"א גזר (מבושל) ביצים מלפפון חמוץ אפונת גינה (מהשימורים) מיונז ובנוסף אני מוסיפה מעט מהמים של האפונה, ככה הסלט יוצא פחות יבש. מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
תודה על הטיפים
סלט תפוחי אדמה עם מיונז , ביצים קשות , מלפפון חמוץ , גזר , אפונה ירוקה , גמבה אדומה קצוצה דק , מעט מיץ מה מלפפונים הכבושים , מעט מלח אם יש צורך , פלפל שחור ומעט חרדל , מעדן מלכים . זה בסלט שמזכיר לי את בית הורי ואת חג הפסח . הרוסים מכינים את הסלט בצורה הזו , אמי היתה מרוסיה . חז כשר ושמח לכולם .