ילד בן שנה ו4 -חסר ביטחון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש

• שלום .

אורי שלי בן שנה ו4...גדל איתי בבית עם עוד ילד בגילו שאני מטפלת בו

אני עובדת איתם על שפה ..משחקים.. להביא ..לכבות לסגור וכו

הבן שלי בזה אלוף...חוץ משפה וביטחון בעמידה לבד

לגבי שפה- אני מלמדת אותו לעשות קולות של חיות..או להגיד משהו
    הוא יומיים עושה ..משמייע ואז הוא כאילו שוכח ולא עושה יותר..
    כאילו זה היה במודע וירד לתת מודע..
    אני שואלת אותו איך עושה כלב או ברווז הוא לא עונה כאילו הוא לא יודע ולפני יומיים הוא לא הפסיק! נורמלי ? למה?

לגבי הליכה- אני כמעט בטוחה שזה נובע מחוסר ביטחון ..מפחד
    כי הוא לא רואה בעיניים כשאנחנו בגן שעשועים..הוא מטפס משתולל
    אני מעמידה ועוזבת הוא בוכה ..הוא תוך כדי עמידה יורד נורא יפה למצב ישיבה
    אפילו לפני חודשיים קרה שהאו התקלח ועבר מצד לצד מבלי להחזיק בכלום
    או שהוא עמד לבד הוא קלט את זה פרץ בבכי..
    למה???? הוא יכול לעמוד וללכת כמו גדול אבל הוא מפחד.. אני מנסה להנעים לו את זה בעידו חיזוק ..מה אני צריכה לעשות?

תודה רבה וסליחה על אורך ההודעה
    לא הכול טוב אבל הכול לטובה !
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום,
    לגבי התפתחות שפה - אנא הפני את השאלה לפורום בו עונה קלינאית תקשורת. אני חושבת שזה רק עניין של לחזור על זה מספר פעמים ואז זה נקלט.

לגבי הליכה - חשוב לא לשדר לחץ. אנו רוצים שתינוקות ילכו עד גיל שנה וחצי ולכן בנך אינו בעיכוב. נסי פשוט לא להתייחס לעניין. גם לא לעודד. וזה יקרה.
    המעבר לעמידה אצל חלק מהתינוקות מלווה בחששות וחוסר בטחון במערכת שיווי משקל שלהם ולכן אתגרי את מערכת שיווי המשקל שלו ושוב אל תשדרי לחץ סביב ההליכה.

בברכה,
    אורנה.

אורנה עטאר
    מדריכת התפתחות תינוקות בשיטת "צעד ראשון".
    מרכז "צעד ראשון", דיסנצ'יק 9, ת"א. 03-6487253
    www.first-step.co.il
    סלולרי: 054-4366399.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה