ערב טוב לכולם. הפניה מיועדת בעיקר לרופאים ? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שביניכם, אבל גם לנשים בהריון בעלות ידע כללי בתחום.

שמי אורן, תסריטאי, ובתסריט שאני כותב כעת ישנן מספר סצנות בבית יולדות. הידע הרפואי שלי מוגבל מאוד, אז אשמח להארות והבהרות. כרגע אני מנסה להכפיף סיטואציה רפואית שלא ברור לי עדיין אם היא קיימת, לטובת מהלך עלילתי.

1. עפ"י התסריט אדם מבוגר הפסיק ליטול תרופה החיונית לבריאותו, הרס עקב כך את המערכת החיסונית שלו, ונחשף כתוצאה מכך למחלה/וירוס/חיידק המסוכן לנשים בהריון ועוברים שעלולים לבוא איתו במגע, (אך לא מסוכן כלל לנשים לאחר לידה ותינוקות!! חשוב מאוד!). בעקבות זאת נאלצים הרופאים לחסן את כל היולדות באגף, לחטא את האגף, ולהעביר את היולדות לאגף אחר עד שהאגף הנוכחי יחוטא.

מה אתם אומרים? הסיטואציה אפשרית? יש מחלה כזאת? אם כן, איזו?

2. מהן הסיבות שבגללן, אם בכלל, יבודד תינוק בן עד כשבוע, משאר התינוקות בתינוקיית בית החולים? עקב מחלה כלשהי?
    אם כן, איזו?

תודה לכולם, וסליחה על החפירה...
    אורן
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה