ילדון מתוק שלא ישן - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום,
    המתוק שלי בן שנה וחמישה חדשים. עדיין יונק, בד"כ בבוקר, צהריים ולפני שינה. והאמת היא מתי שרק בא לו. כמובן אוכל גם כרגיל עם שאר בני הבית. אני שמחה מאוד על כךל שיונק. עוזר לו מאוד בעיקר עם השיניים וכן הוא ואני נהנים מהחום והמגע. יש לי כמה שאלות: האם החלב בשלב זה מזין אותו/מכיל ויטמינים ונוגדנים? או שמדובר יותר בצורך ריגשי? (האם יש מחקרים על כך?)
    בעיה קטנה היא שהוא לא ישן רצוף בלילה (כן אפילו לא 5 שעות) מאז שנולד. אני מודעת לרגישות שלו עם השיניים (כל שן שיוצאת זה סרט...)ובתקופה האחרונה שצמחו 3 חדשות ועכשיו עוד אחת בדרך אני רואה שהוא קם כל איזה שעתיים לינוק ולא נראה לי הגיוני שזה רעב. סביבי טוענים שזה לא שיניים ולא כלום אלא הוא התרגל לישון עם הנקה ואני חייבת לגמול אותו מהנקת לילה. אני זורמת עם הילד ואני אחכה עד שהשן הרביעית שאמורה לצאת תצא ואז אראה מה קורה. אין לי בעיה לקום פעם פעמיים בלילה אבל כל שעתיים זה מאוד קשה כי יש לי עוד ילדה בבית ואני עובדת. אגב, תמ"ל ודייסות הוא לא אוהב. ניסיתי לתת לו דייסה עם חלב רק כדי לנסות לראות אם מדובר ברעב בלילה אבל הוא לא מסכים לאכול. כמו שאמרתי אני מעוניינת להניק אבל במשך כל הלילה אני מעדיפה לישון. אז מה עושים? מה דעתכן? כיצד גומלים מהנקה במשך הלילה?

1 תגובות
עמוד 1
  • הי יעלי

את צודקת לגמרי. הנקה היא מצוינת. גם אחרי גיל שנה עדיין החלב שלך הוא נהדר למתוק שלך, והוא מכיל הרבה דברים שהוא זקוק להם, וודאי תורם לו מבחינה בריאותית (בהחלט מוכח במחקרים) והן מבחינת הקשר שלכם. איזה כיף לכם.

את גם צודקת שהוא לא צריך לינוק בלילות. הלילות נועדו כדי לישון (בגיל הזה) וביום אוכלים. זה יהיה מאד קשה. כי בניגוד לבקבוק שאפשר להפחית בהדרגה, הנקה אי אפשר להפחית בהדרגה.

את גם צודקת שזה הרגל, הוא רגיל להירדם עם המגע שלך והריח שלך וה.... ציצי שלך.

האם יש לו חפץ מעבר שהוא אוהב? האם יש משהו אחר שיוכל להתנחם בו? הייתי מציעה לך לשתף את בעלך בהליך הגמילה. ולהגיד לילדון, שהוא נראה לך עדיין תינוק אבל מבין הרבה יותר ממה שאת חושבת, שמהיום בלילה אמא רוצה לישון - ולכן מהיום לא תניקי אותו בלילה. לפני השינה - כן וודאי גם שבבוקר - אבל בלילה לא. ובמשך הלילה הוא יוכל לחבק את דובי, או כל דבר אחר שיבחר.
    האמיני בו - הוא מסוגל, ועכשיו השאלה היא אם את מסוגלת - כי לפעמים זה קשה לנו יותר מלהם.
    מקווה שהצלחתי לעזור
    מיכל איתם עמרני
    דולה - מלווה יולדות בחיפה
    מלווה הורי תאומים לפני, במהלך ולאחר הלידה
    יועצת שינה מוסמכת
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה