הנקה.... וחסרונותיה! זקוקה לתמיכה!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אוף אף אחד לא אמר לי שברגע שהניק אני יתקשה לעבור לבקבוק...
    עכשיו ביתי בת חודשיים וחצי ומסרבת לקחת בקבוק !
    אני רוצה לחזור לעבוד ואני רוצה גם לטייל בחוץ מבלי שאצטרך לחפש פינה להניק
    או לחשוב אם היא רעבה או לא כשהיא בוכה...
    כפי שאתן מבינות אני מתוסכלת בטירוף!
    נהנת מהקטנה אבל זה שאני חייבת להיות זאת שאיתה כל הזמן ממש מייאשת! גם מוצץ היא לא רוצה.. אני מפחדת שתפתח עוד הרגל כמו להפוך אותי מוצץ לפני השינה.
    מקווה שלמשהי יש מילות עידוד בשבילי..
5 תגובות
עמוד 1
  • לגבי מוצץ- תנסי להציע לה מתי שאת מרגישה שהיא לא יונקת ממך אלא רק מוצצת את השד, תמשיכי להחזיק אותה בפוזת הנקה, זה עבד אצלי עם הגדול.
    לגבי הבקבוק- הבת שלי הייתה סרבנית רצינית ואז בטיפת חלב אמרו לי לנסות בקבו קים של טומי טיפי וזה עבד כמו קסם.

]
  • היי יקירה ,
    לפעמים אנחנו רואים תינוקות חכמים.. "סרבני בקבוקים"..
    נסי בהתחלה לתת למישהו אחר להציע לה את הבקבוק כשאת לא נמצאת בסביבה , אפילו לא באותו הבית.
    רוב התינוקות לא ירעיבו עצמם למצב מסוכן ויתרצו בסופו של דבר, נסי בקבוקים שונים , פטמות שונות.
    לגבי החוץ.. אני נהניתי להניק ולהשוויץ!! אבל אני יודעת לא כולן נודיסטיות כמוני:)

בגיל חודשיים וחצי כדאי שת****י תשומת לב לצלילי הבכי השונים , לזמנים במהלך היום, לסדר היום שלכן, כך תוכלי לזהות טוב יותר ולאבחן האם היא רעבה , זקוקה לנחמה, עיפה , או כל דבר אחר.
    היי אסרטיבית תוך כדי שאת יודעת מה נכון וטוב עבורכן. מצאי סדר יום שייתן לשתיכן ביטחון ונוחות וקבלי ממני חיבוק ענק:9

ליהי סופרין, N.D
    מדריכת הכנה ללידה והנקה
  • מה הכוונה לנסות?
    ניסיון מבחינתי זה להציע את הבקבוק כשהיא צריכה לאכול (שזה כל שעתיים בערך)
    אך היא דוחפת אותו עם הלשון אני מנסה שוב אבל כשהיא נהיית חסרת סבלנות ובוכה אני מוותרת...
    קשה לי להאמין שהיא תרצה בקבוק אני חושבת לעצמי למה לה?? אני מרגישה שרק אם היא תיהייה ממש רעבה אז אולי היא תסכים אבל אני לא רוצה להרעיב אותה.
    בעלי גם ניסה והיא התעקשה לקבל את הדבר האמיתי והחלה לבכות בטירוף!
    אני רוצה לתת למישהו חוץ ממני ומבעלי לנסות אבל אני מפחדת לא להיות בסביבה כי כשהיא בוכה היא כאילו נחנקת..
    (יכול מאוד להיות שאני מגזימה .)
    אז בכל זאת כדאי לנסות למרות שיש סיכוי טוב מאוד שהיא תבכה המון מרעב.?
    לכמה זמן להעדר?
  • תודה לכן על התשובות!
    שאלה נוספת זה האם כדאי להיעזר במשהיא מקצועית? יש דבר כזה ? משהיא שעוזרת לגמול מהנקה?
  • טוב נתחיל מהסוף..
    כן יש דבר כזה מדריכת הנקה תפקידה גם לפי מידת הצורך ורצון האם לעזור בגמילה , אבל למהההההההההההההההההההה היא עוד קטנה:9

לנסות אומר כן להציע לה תוכ כדי לשיר, לשכנע לדחוף לפיה , אל תהיי בבית, היא מריחה אותך , את נהיית עצבנית ולחוצה ומלחיצה את האחרים.
    את לא סומכת על בעלך? מה עם אמא? חמה ? סבתא? בכל זאת הן גידלו כמה ילדים לא? יש להן ניסיון, אם אין בעיה ספציפית מאובחנת עם טיפול הנחייתי מדוייק של רופא , אני לא רואה סיבה לא לשתף עוד אדם בתהליך ניסיונות האכלה .
    נסי אולי בחוץ בגינה, באוויר הפתוח.
    וברור שהיא תרצה את הדבר האמיתי!! אמרתי עוד קודם "חכמה!!!"

אני יודעת שזה קשה וריגשי מאוד, אולי בעצם את בכלל בעצמך אינך מוכנה עדיין לתהליך הגמילה שלה ממך..:) ?!?

ליהי סופרין, N.D
    מדריכת הכנה ללידה והנקה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה