האם זה נחשב להריון בסיכון? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אבקש מראש לא לשפוט את מעשיי, ואם אפשר רק לייעץ:
    ברצוני להיכנס להריון, אך עשיתי שטויות ונאלצתי לקחת פוסטינור... שניים.
    תאריך וסת אחרון היה ב13.10 ואז לקחתי את הפוסטינורים וקיבלתי שוב ב28.10. לרוב אני מקבלת כל 28 ימים.
    בשבוע שעבר עשיתי 2 בדיקות הריון ביתיות והן יצאו שליליות.
    הרופא אליו פניתי כעס עליי, על ההתנהגות שלי וסרב לטפל בי. לא הבין מה אני רוצה.
    ביקשתי בדיקת דם להריון - כדי לדעת מה קורה.
    התוצאה יצאה 6. לפי האתר הזה יש סיבה טובה להיכנס ללחץ...
    לשמחתי, אין לי כאבים -על כן שללתי הריון חוץ רחמי (אני מקווה שאני עושה נכון).
    מה לעשות עכשו?
    אני לא רוצה לחזור לרופא ההוא. אין לי אפשרות לגשת לרופא אחר עד תחילת ינואר.
    האם זה נורא לחכות עד תחילת ינואר בשביל לערוך בדיקות נוספות?
    אנא תשובתכם במהרה
3 תגובות
עמוד 1
  • לא מבינה בזה
    אבל מה זאת אומרת "כעס עליי, על ההתנהגות שלי וסרב לטפל בי"
  • קודם כל כן מותר לך לראות רופא אחר
    את יכולה לגשת לרופא אחר בשעות שהרופא שלך לא מקבל או להתקשר לסניף ולהגיד להם שאת רוצה להחליף רופא המסיבה X

שומרני אל מיצר רע
    הגן עלי מכל צרה
    שמור אהוביי ובני עמי,
    ושמור עלי גם מעצמי
  • את צריכה לגשת לסניף ראשי של קופ"ח ולהסביר את התנהגותו של הרופא ה"מטפל" שלך הם ידרשו ממך לרשום הכל בכתב ותקציני כמובן את התנהגותו לאחר מספר שעות צריכים לחזור אליך מהסניף ואז תוכלי לפנות לרופא מטפל אחר
    זה מה שאני עשיתי במכבי בגלל התנהגותו של רופא

גלוריה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה