צילום רחם - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש

• היי
    היום הייתי אצל הרופאה
    קיוויתי שהיא תתחיל איתי טיפול חדש עם זריקות אבל היא רוצה לעשות לי קודם צילום רחם...
18 תגובות
עמוד 1
  • מיצטערת לא שמעתי על צילום רחם בהרדמה מלאה
    למה הרדמה מלאה ?
    זה ממש לא נורא

• צילום רחם בהרדמה מלאה? לא מבינה למה.
    אם מעניין אותך אספר לך על הצילום רחם שלי באסותא, עם טוגנרייך
    שהיה בלי הרדמה מלאה, מעט כאב, אבל באמת לא משהו רציני,
    בהצלחה בכל אופן
    מיה שמחכה לחסידה.....
  • הי
    עברתי צילום רחם וזה לא נורא בכלל.גם מאוד חששתי מהבדיקה .
    צריך לעשות את הבדיקה ביום 10-11 למחזור , לפני זה עושים בדיקות דם ידריכו אותך . ואחרי הבדיקה נותנים לשתות אנטיביוטיקה שלא יהיה זיהום כי בדיקה פולשנית.
    ביום הראשון לוסת אמרו לי להתקשר לקופת חולים .התקשרתי וקבעו לי תור בעוד 10 ימים .
    בבדיקה עצמה קצת אי נעימות וקצת התכווציות של וסת
    אני לקחתי 2 אדווילים והיה בסדר גמור ......
    אני אישית חושבת חבל לעשות הרדמה .

שיהיה בהצלחה

• תודה
  • יקירתי.

אני עברתי היסטרוסקופיה, לא רוצה להפחיד אותך, אבל היה לי ממש לא נעים בבדיקה עצמה וגם אחרי כאבו לי מאוד הכתפיים וזה אפילו נמשך קצת.

יכול להיות שזה בגלל שהנחו אותי לקחת רק וואליום בלי משכחי כאבים.

אם הייתי צריכה לעבור את זה חלילה שוב היום, היית הולכת על הרדמה מלאה.

בהצלחה מותק.

מלודיה.

• מלודיה - היסטרוסקופיה וצילום רחם זה לא אותו הדבר..
    היסטרוסקופיה זה כשמחדירים סיב אופטי לחלל הרחם
    וצילום רחם זה עם חומר ניגודי שמכניסים לחלל הרחם
    אני עברתי היסטרוסקופיה בהרדמה.
    אולי כדאי לי לישון והרופאים יעשו את שלהם..
  • אני עברתי לפני שבוע וחצי צילום רחם גם ברמב"ם בהרדמה כללית ולא הרגשתי כלום רק היה לי דימום כמו של מחזור איזה יום וחצי.
    אני חושבת שעשיתי בשכל שהלכתי על הרדמה כללית כי הבנתי שהבדיקה עצמה לא נעימה ואין לי ממש כח סבל ואכן זה עבר בהצלחה........
    דרך אגב גם לי הרופאה אמרה אותו דבר ככה שחודש שעבר לא עברתי טיפול וגם שמרתי ועכשיו אני מחכה למחזור ואחר כך לזריקות.
    מאיפה את ?אני מהקריות אולי אנחנו נמצאות אצל אותה רופאה....איזה קטע
    http://www.holdthatpic.com/

• אני גם מהקריות..
  • עשיתי צילום רחם לא בהרדמה,לא יודעת למה ההיסטריה מזה.כשמחדירים את החומר, לאט לאט מתחילים להרגיש אי נעימות כשזה מגיע לכאב אז הבדיקה מסיימת.

אבל מה זה חשוב,את רוצה בהרדמה מלאה וזה אפשרי אז אחלה
  • יואו איזה קטע גם אני אצל ד"ר מנור דורית כמה זמן את מטופלת אצלה??????

• אני מטופלת חדשה אצלה, אני רק חודשיים מטופלת אצלה.
    אנחנו ניסינו (ליתר דיוק קיווינו) שנצליח טבעי ...
    היא חמודה, קצת מעופפת
  • שלום!
    אני עשיתי צילום רחם ללא שום הרדמה.
    זה היה טיפה לא נעים, אבל בהחלט נסבל.
    אם את צריכה לעשות בהרדמה-אז אני מניחה שיש לכך סיבה. אני מאמינה שזו הרדמה קצרה כזו, כמו בשאיבה.
    בכל מקרה, שיהיה לך המון בהצלחה
    תעבדו קשה אחרי הצילום, כי אומרים שהוא פותח סתימות, ויש כאן בנות שבאמת נקלטו לאחר הצילום

• אם זה באמת ישחרר לי סתימות אנחנו "נעבוד" קשה
  • אני מטופלת אצלה בסניף בקרית ים........
    אבל את ההזרעות היא עושה בקליניקה הפרטית שלה???????
  • ואת המעקב זקיקים גם עשית בסניף?בימים שני ורביעי זה מספיק או שמפנים אותך לעוד מקום?
    ודרך אגב היא מאוד נחמדה ומאוד רגישה כל פעם אני יוצאת ממנה אופטימית.....
    ואני ניסיתי חודשיים טבעי ולא הצליח פשוט נפסק לי המחזור ואני לא מבייצת.....
    אז התחתי טיפול אחד עם איקקלומין ואוביטרל ולאחר מכן החודש עשיתי צילום רחם ולא עשיתי טיפול.......ועכשיו אני לוקחת כדורים לקבל מחזור ומתחילה זריקות ......
    היא אמרה לי כעקרון להתחיל מהיום השני של המחזור גם את?איזה קטע אולי אנחנו מכירות מאיזה קריה את?

• בהתחלה קצת חששתי מזה שהיא מקבלת רק פעמיים בשבוע.
    את הטיפולים היא תעשה לך לא משנה מה בסניף היא מקבלת אמנם רק שני ורביעי אבל אם יש צורך היא מקבלת בקליניקה הפרטית שלה בחיפה וגם ברמב"ם ששם היא עובדת.
    אני הייתי צריכה לבוא למעקב כי בדיקת הדם שלי הראתה שאני מבייצת בגדול וזה יצא יום חמישי אז היא אמרה לי שאני יכולה לבוא לקליניקה בערב או לרמבם בשישי בבוקר.
    את ההזרעה היא עשתה בקליניקה שלה בחיפה ביום שבת.
    אני עשיתי טיפול אחד באיקקלומין ועכשיו אני עושה צילום רחם ואח"כ אתחיל זריקות.
    אנחנו עוברות את אותו התהליך וכמעט באופן חופף..
  • שלום!
    מתעניינת לעשות צילום רחם בהרדמה מקומית יש דבר כזה?
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה