בעיית שינה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • צהריים טובים.

יש לי ילדה בת שנה ו4 חודשים, היא מעולם לא ישנה שינה רגועה.
    כלומר היא מתעוררת (בממוצע) כל שעה וחצי, בכדי שניתן לה מוצץ וחיתול (היא ישנה עם חיתול בד זה מרגיע אותה) והכי קשה שמידי פעם היא מתעוררת בצרחות כאילו מישהו הרביץ לה, לפעמים תוך כדי היא פותחת עיניים ולרוב הן סגורות תוך כדי הבכי.
    מעבר לכך היא זזה המון ורואים שהשינה שלה אינה רגועה!

אשמח לתשובה, עזרה, תודה
1 תגובות
עמוד 1
  • הי מירית.
    אם בתך חוזרת לישון בקלות בעזרת המוצץ והחיתול, הייתי מניחה לה כמה מוצצים במיטה ומלמדת אותה לקחת את המוצץ בעצמה (במידה ולא עושה זאת).
    אני ממליצה להראות לה לפני השינה שיש לה במיטה כמה מוצצים וחיתול ובמידה ומתעוררת - להגיש לה את המוצץ ליד (ולא לשים לה בפה). כך היא תלמד בהדרגה לקחת אותו בעצמה באמצע הלילה.

כל זאת, בהנחה שמדובר בהתעוררות "רגילה". במידה והיא צורחת כפי שאת מתארת, אני מניחה שמדובר בחלומות (כמובן שחשוב לבדוק שלא מדובר במשהו פיסי שמפריע לה, אך אם מדובר בתופעה חוזרת שלאחריה היא נרגעת וממשיכה לישון, נשמע שמדובר בחלומות). במקרה זה, כל שנותר לעשות הוא להרגיע, לנחם ולהחזיר לישון (לעתים במצבים אלו, הם חוזרים לישון בעצמם ואפילו לא מרגישים שניגשנו אליהם).

בהצלחה !!!

מיטל דרורי
    יועצת שינה מוסמכת מטעם בייבי לינק
    ומדריכה להתפתחות תינוקות
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה