שני קוויםםםםםם - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הצילו בנותתתתת, פתאום כך באמצע היום החלטתי לעשות בדיקת הריון ביתית - נכנסתי לשירותים בקניון ועשיתי את הבדיקה. תחילה היה קו אחד בודד, חיפשתי עוד קו, אך זה לא היה שם... יצאתי מהשירותים בתחושת הפסד, התחושת תסכול, בתחושה שאולי אני לא באמת צריכה להביא ילדים לעולם.
    נכנסתי לרכב ונתתי שוב מבט בבדיקה, פתאום אני קולטת קו נוסף, חלש כל כך עד שכמעט לא ניתן להבחין בו - אבל הוא בהחלט נמצא שם...
    חזרתי לעבודה בחרדה עצומה מאחר וההריון הקודם שהיה לי (לפני 3 חודשים) התגלה כמחוץ לרחם ועברתי תקופה קשה, תקופה קשה מידי. הייתי מאושפזת מס' פעמים (מאחר מהעובר התפוצץ בתוך בחצוצרה והכאבים היו קשים מנשוא) והיום... אני פתאום שוב בהריון שבוע 3+3 אני צריכה לקבל מחזור רק עוד 4 ימים והידיעה שאני בהריון והפחד שאולי שוב זה יהיה מחוץ לרחם מתישה אותי.
    אני כל כך פוחדת..... כל כך חוששת... עד שכולי רועדת עכשיו.....
    אני נמצאת בפורום הזה בכוונה, ואני כותבת לאלה מכן שכבר איבדו תקווה, לאלו שכבר מאסו מנסיונות ורוצות כבר לוותר, אני כותבת לאותם בנות שעברו חוויה קשה כמו שאני עברתי ואולי אפילו קשה יותר, אני רוצה או יותר נכון מבקשת שתהיו חזקות - כי אנחנו "הנשים" הכי חזקות בעולם ואין כח שחזק יותר מאיתנו, אז אנא, אל תאבדו תקווה, המשיכו לנסות ותראו שבסוף זה יגיע!
    עדיין לא סיפרתי לאף אחד כי ממש הרגע גיליתי, רק רציתי להוציא החוצה את השמחה והפחד. ותחזיקו לי אצבעות שהפעם זה יהיה הריון תקין ובריא!
    ואני יכולה רק לאחל לכן יקרות שלי - שתהיו חזקות ותמשיכו לנסות, זה שווה!!!!!!!
    מבטיחה לעדכן

אור
1 תגובות
עמוד 1

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה