מקום עבודה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום !
    אני בשבוע 25 אני עובדת בעירייה בתור מחליפה וכשאמרתי לממונה אליי שאני בהריון היא הורידה אותי ממקום עבודה שלי ואמרה שהיא תחפש לי מקום אחר בית ספר או גן ילדים ובנתיים אני יושבת בבית ואני לא יודעת מה לעשות כשביררתי בעירייה אמרו לי שרק בחודש חמישי אני אומרת שאני בהריון הגעתי לחודש חמישי רשמתי מכתב בו אני מצהירה שאני בהריון ואחרי כתיבת המכתב הממונה אליי מתייחסת אליי לא כמו שמקודם אומרת לי שביגלל שאני עובדת בערך שנה אז אין לי שום זכויות רק אנשים שעבדו שנתיים שלוש יש כבר זכויות ואני אין לי זכויות ביגלל שאני עובדת בערך שנה קצת יותר משנה לכן רציתי לשאול מה אני יכולה לעשות בנושא .

תודה אירינה טביט

אירינה טביט
1 תגובות
עמוד 1
  • היי אירנה,
    שימי לב, יש לך זכויות מלאות, כמו כל אחת ואחד שעובד שם ללא קשר לוותק!!!
    מה שעלייך לעשות הוא להתריע בפניהם שאם לא יחזירו אותך לעבודה, את תפני לטיפול משפטי, כי הם עוברים על חוק עבודת נשים ואת תהיי זכאית לתבוע אותם ולקבל פיצויים.
    הינך מוזמנת לפנות אליי לטיפול משפטי 0523407265
    שבוע טוב וחנוכה שמח!

עו"ד יעל בועז
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה