אין דופק לעובר - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני לא מצליחה להרגע מהרגע שאמרו לי שאין לעובר שלי דופק,
    הראש שלי מוצף במחשבות למה זה קורה?
    אחרי כמעט שנתיים של נסיונות נכנסתי להריון, כל כך שמחתי. אני מרגישה שהכל התרסק.....היתי בשבוע 16+....
    אני לא יודעת איך לאכול את זה, פשוט בוכה כל היום.....

תודה לעונים
    כל פיסת מידע תעזור לי, ואולי תעודד אותי.

זהבה.א.
1 תגובות
עמוד 1
  • נשמה יקרה גם אשתי היקרה ואהובה עברה לפני חודש וחצי מקרה דומה ביותר הלכנו לרופא היא היתה שבוע 21-22 והוא נתן לנו תמונות של החמוד
    שבוע מאוחר יותר בחול המועד סוכות אשתי קוראת לי אברהם תבוא מהר יורד לי דם אני חושבת שיש לי פטריה אמרתי תלכי לרופא ושם בשרו לה את בשורת איוב לא פטריה ולא כלום מות התנוק החמוד שלנו אז תארי לך צריך בחג לקבור והכול ביחד
    ואנחנו דתיים ומאמינם בהשם יתברך שכך הוא רצה אני מאחל לך הריון תקין ובראי
    עים הרבה נחת ואמונה שלמה ביתברך וזכרי
    יש אמרה שאומרת שכול דעביד רחמנה לטב עביד
    התרגום של זה הוא כך כול מה שעושה רחמנה בורה כול חי וחי כול עולמים בעולמו לטוב עושה

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה