קשה להרדים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הילדה שלי בת 10 חודשים.
    כאשר הייתה קטנה יותר לשינה של לילה הייתי מאכילה אותה ותוך כדי כך היא הייתה נרדמת לשנת צהריים הייתי שמה אותה בטרמפולינה והיא הייתה נרדמת שזה מה שהיא עושה עד היום. אני לא יכולה לשים אותה לבד במיטה כדי שהיא תירדם היא מתחילה לצרוח ולבכות בלי סוף.
    איך אני יכולה לשנות לה את ההרגל שאני אשכיב אותה והיא תירדם לבד... גם לצהריים אני תכף מכניסה אותה לגן ונראה לי שתיהיה להם בעיה איתה...
    מי יכולה לעזור?
5 תגובות
עמוד 1
  • הי אולגה.
    בשלב הראשון, אני ממליצה להרדים את בתך כפי שרגילה עד היום, אך כאשר היא מעט מנומנמת ולא רדומה לגמרי, להניחה במיטה ולהמשיך את ההרדמה משם. את יכולה להיות לידה ולהרגיע אותה עד שהיא נרדמת.

לאחר כשבוע, הניחי אותה ישירות במיטה ולווי אותה עד להרדמות. כך תוכלי להעניק לה תחושת ביטחון (כיוון שאת נמצאת לידה), אך יחד עם זאת ללמד אותה לאט לאט להירדם בכוחות עצמה.

כיוון שאין "קסמים" בכל הקשור להרגלי שינה נכונים, מדובר בתהליך וזה לא יהיה בהכרח פשוט. יחד עם זאת, אם תתמידי ותהיי עקבית, זה ישתלם לך ולבתך.

בהצלחה!!!

מיטל דרורי
    יועצת שינה מוסמכת מטעם בייבי לינק
    ומדריכת התפתחות לתינוקות
  • תודה על ההמלצה אבל...
    אני כן ניסיתי כמה וכמה פעמים בזמן שהיא רדומה להעביר למיטה ואז היא מתחילה לצרוח כאילו אין מחר.... אז אני מרימה אותה שוב והיא ממשיכה לבכות כי "פגעתי" בה. הבעיה שהיא נרדמת רק בטרמפולינה והיא עכשיו נכנסת לגן אז אני ממש מפחדת עליה כי היא לא נרדמת לבד... היא ילדה כזאת שאת חייבת תמיד להיות לידה אם אני יוצאת לשניה מהחדר היא ישר בוכה אז אני לוקחת אותה איתי לכל מקום!
    בבקשה תעזרי לי
  • הי אולגה.
    כאמור, הייתי ממליצה לשבת ליד בתך ולהרגיע אותה, עד שהיא נרדמת. בהתחלה היא תבכה וייתכן וזה ייקח זמן, אבל בסופו של דבר היא תבין שאת נמצאת לידה ונותנת לה בטחון, אך יחד עם זאת עליה להירדם במיטתה בכוחות עצמה. השתדלי להיות חזקה ועקבית אל מול הבכי שלה.
    במידה ועדיין מתעוררים קשיים, הייתי ממליצה לפנות לייעוץ.

בהצלחה !!!

מיטל דרורי
    יועצת שינה מוסמכת מטעם בייבי לינק
    ומדריכה להתפתחות תינוקות
  • ליועץ לאן רופאת ילדים/טיפת חלב?
    כם היום ניסיתי לשים אותה צהריים והיא צרחה כאילו לא יודעת מה עושים לה אני ממש מיואשת
  • הי אולגה.
    ראשית, אל ייאוש. זה לא קל, אבל הסוד הוא התמדה, התמדה התמדה !!
    אל תישברי מהבכי שלה, שבי לידה עד שתרדם. אם תתמידי בכך, סביר להניח שהבכי יתמעט מפעם לפעם.

לשאלתך - במידה ותחליטי לפנות לעזרה מקצועית, הייתי ממליצה לפנות לאחת מיועצות השינה של חברת "בייבי לינק" (ראי אתר באינטרנט).

בהצלחה !!!

מיטל דרורי
    יועצת שינה מוסמכת מטעם "בייבי לינק"
    ומדריכה להתפתחות תינוקות
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה