שאלה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ברכות על הפורום החדש

אני נמצאת בתקופה בה אני עוברת טיפולים שונים ובדיקות שונות על מנת להיכנס להריון.
    מספר הימים הניתנים לי עפ"י חוק אינו מספיק לצערי עבור אותם ימים שאני מפסידה בעבודה.
    בכל חודש אני מפסידה מספר ימי עבודה שלמים ולא חלקיים בעיקר משום שהמרפאה לפוריות נמצאת במרחק של 45 דקות נסיעה.
    האם ומה אוכל לעשות בנידון?
    תודה, אילנה.
3 תגובות
עמוד 1
  • כדי לענות על שאלתך עליי לדעת כמה ימים בחודש הינך מפסידה והאם משלמים/לא משלמים לך עבורם.
    בברכה,
    עו"ד יעל בועז
  • יעל שלום,
    אין לי דרך לדעת כמה ימים אפסיד בכל חודש מראש, מכיוון שהטיפולים תלויים בתגובה של הגוף. הדבר היחיד שאני יודעת מראש הוא בדיקות מסויימות שאליהם נקבעו לי תורים מראש.
  • לדעתי הדרך הכי טובה היא להציג למעבידך אישור מרופא נשים על הימצאותך בתהליכי הפרייה, כך את מוגנת כי אסור לפטרך אלא בהיתר ( שקשה מאוד להוציא מהתמ"ת), כמו כן, עלייך ליידע אותו על ימי הבדיקות, על מנת שלא ייגרם לו נזק.
    בנוגע להיקף המשרה, בהתבסס על הנתונים שנתת לי בלבד, אפילו אם הינך עובדת פחות עקב הטיפולים, חל איסור לפגוע בהיקף המשרה.
    בברכה,
    עו"ד יעל בועז
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה