פצעים אדמוים בפנים מה לעשות? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הבת שלי בת חודש וכבר שעוביים שיש לה פצעים אדוצמים בפנים חלקדם נראים כמו פצעונים (פצע ומסביבו אדום) וחלקם נראים כמו חררה (הרבה פצעים קטנים אחד ליד השני) לא מובן לי ממה זה נובע אבל זה לא מספיק להופיע ואני חוששת שאולי זה קצת מציק לה אולי מגרד לה. אני שוטפת אותה באמבטיה עם אמול ואני לפעמים מורחת לה קרם של טוסיק על הפנים אבל שום דבר לא עוזר יש משהו אחר שאני יכולה או צריכה לעשות?
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום nanali, פצעים אצל תינוקות זה דבר נפוץ ולפעמים מופיע מיד לאחר הלידה או בשבועות הראשונים. עד עכשיו לא נמצאה סיבה מדעית לתופעה הזו אבל יש מומחים שאומרים שזה נגרם מההורמונים של האמא. אין טיפול לפצעים, אבל יש דברים שיכולים להחמיר את המצב כמו שימוש במשחות שונות וכן שימוש בסבון כביסה או סבון לגוף לא עדינים מספיק לתינוקך. גם חלב או רוק שהתינוק פולט יכולים להחמיר את המצב.
    הפצעים בדרך כלל נעלמים תוך כמה חודשים, פשוט צריך להיעזר בסבלנות, כמובן תמיד חשוב להתייעץ עם רופא במיוחד אם הם לא נעלמים תוך שלושה חודשים. גידול קל, הלינה

הלינה הרו
    מנהלת שירותים לפני ולאחר לידה בבייבי לינק.
    אחות מוסמכת, מנחת קבוצות הורים,
    מדריכת הנקה מוסמכת, יועצת שינה מוסמכת

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה