שאלה על התהפכות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום
    יש לי בן, עוד כמה ימים הוא יהיה בן 3 חודשים. מגיל שבועיים, ראיתי אותו ישן על הצד מדי פעם. בשבוע אחרון אני רואה אותו הרבה פעמים שוכב על הצד כאשר רגל אחד מעבר לרגל השנייה, כלומר כדי להתהפך מגב לבטן נשאר רק להפוך פלג גוף עליון. עזרתי לו בהיפוך פלג גוף עליון, ממש בעדינות, והוא התהפך והיה נורא מרוצה מזה... אני רואה אותו מנסה לעשות את זה לבד, השאלה היא אם כדאי לעודד אותו בשלב כזה מוקדם, לעזור לו להתהפך או לא? יש לציין שהוא ממש אוהבת להיות על הבטן, הוא מרים את הראש ונשען על הידיים.
3 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב,
    זה בסדר לעודד אותו בשלב זה.
    חשוב לראות שהוא מתהפך לשני הצדדים.

בברכה,
    אורנה.

אורנה עטאר
    מדריכת התפתחות תינוקות בשיטת "צעד ראשון".
    מרכז "צעד ראשון", דיסנצ'יק 9, ת"א. 03-6487253
    www.first-step.co.il
    סלולרי: 054-4366399.
  • רק רציתי לעדכן: היום נתנאל התהפך לבד! מבטן לגב! חזר על הפעולה 3 פעמים... אבל הוא מתהפך לצד אחד בנתיים. איך אני מעודדת אותו להתהפך לצד שני גם?

[

• הי,
    יופי!
    את מוזמנת להראות לו צעצוע בצד השני, קצת גבוה כך שיטה את ראשו ויניח אותו בצד השני וכך יתהפך.
    בנוסף את יכולה לכופף את הרגל הנגדית לצד אליו את רוצה שיתהפך ולהוביל אותו כך לחצי התהפכות ושישלים לבד.

שיהיה בהצלחה

בברכה,
    אורנה.

אורנה עטאר
    מדריכת התפתחות תינוקות בשיטת "צעד ראשון".
    מרכז "צעד ראשון", דיסנצ'יק 9, ת"א. 03-6487253
    www.first-step.co.il
    סלולרי: 054-4366399.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה