האם לנסוע ? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בס"ד
    יש לי תאומות בנות שנה וקצת,במשך שנתים אני ובעלי לא נסענו לנופש,לבד כי לא רצינו,ולא היה עזרה,,,כלל,בקושי ליציאות,ואחת הסיבות הגדולות,שהיתי בשמירת הריון כמעט כל ההריון מבלי לזוז ובאשפוז,ואח"כ היתי עם התאומות בבית שנה,ורק אני איתם,
    ככה שאני ייבת לצאת עם הבעל לנופש,,הבעיה שמציקה לי מאודדדד:האם זה בריא ובסדר להשאיר תינקות בת שנה וחודשים תהיה בנובמבר,האם הןלא יכעסו?לציין כי הןישארו כל אחת אצל סבתא ניפרדת,שהן די מכירות ואוהבות אפילו,הבעיה:היא שאני חייבת להפריד בינהן עקב הקושי של מיששומר עליהן,
    וזה נסיעה מחמישי בערב עד שבת בצהרים..
    זה המון להן?
    אני מרגישה רע וחוששת,שלא יפגע בהן רגשית,מה דעתך?
    ושאלה נוספת:אחת הבנות תהיה בגן,בבור אקח אותה ובערב הסבתא תחזיר,ומשם התינוקת תישאר עד לשבת,,זה לא יצור פחד,לשוב לגן שאני לא יעלם לה???????
    אני מבחינתי ארגיש געגוע,,קשההה,ואקח חופש ביום א,כדי להשלים איתם זמן,ולחבק המון המון
    בבקשה עזרי לי להחליט,איני יעשה דבר שיפגע בהן
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום,
    לצערי פורום זה לא עוסק בנושאים כאלו.
    מניסיון אני יכולה לומר שלא יקרה להן שום דבר ואת לא צריכה לפצות אותן ביום ראשון כאילו מה עוללת להן. לשם השפיות של ההורים שלהם גם הם צריכים זמן לפוש.
    דברי איתן על זה לפני כן, גם על זה שסתבא תאסוף אותן.
    לכי ותהני לך.

אורנה.

אורנה עטאר
    מדריכת התפתחות תינוקות בשיטת "צעד ראשון".
    מרכז "צעד ראשון", דיסנצ'יק 9, ת"א. 03-6487253
    www.first-step.co.il
    סלולרי: 054-4366399.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה