העלאה בשכר בזמן חופשת לידה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום רב
    אני עובדת במגזר הציבורי כשבע שנים , ילדתי בשעה טובה את ביתי בתאריך 23/06/2010 , בחודש יולי 2010 סיימתי את לימודי האקדמיים והייתי זכאית לתואר ראשון המקנה לי העלה בשכר של בערך 3,000 ש"ח לחודש.
    מהביטוח הלאומי נמסר לי כי הם מחשבים את השכר בשלושת חודשי החופשת לידה לפי ממוצע של שלושה חודשים אחורה , ממקום העבודה נמסר לי כי ברגע שאני יוצאת לחופשת לידה אני שייכת לביטוח לאומי , האם אני זכאית להעלאה בשכר וממי????
1 תגובות
עמוד 1
  • היי, שבוע טוב,
    אינך שייכת לביטוח הלאומי, את רק מקבלת דמי לידה דרכם.
    ביציאה לחופשת לידה קיים עקרון לפיו העובדת זכאית לקבל את כל המגיע לה כאילו עבדה בפועל. לדוג' דמי הבראה וחופשה ממשיכים להצטבר בהתאם לוותק, גם בזמן חופשת לידה, לכן אני סבורה שאם ההעלאה בשכר היא זכות שמגיעה לעובד ציבור הרי שהיא מגיעה לך, עם זאת, ההעלאה הינה במהלך חופשת הלידה ולא לפניה. במקרים רבים ישנה אפשרות לדרוש מהביטוח הלאומי הפרשים, אך זאת תצטרכי לבדוק עימם.

עו"ד יעל בועז
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה