אנא עצתכן בנות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בחמישי האחרון לחצי דם גבוהים מהרגיל -מנוחה בבית 3 ימים מהרופא המטפל ושוב לחצי דם גבוהים מהרגיל 140/80 לסרוגין עולה ויורד,הפניה למיון יולדות ביום ראשון -החלטה על אשפוז למעקב,אתמול שיחררו אותי הבייתה אחרי 3 ימים ,איסוף שתן 24 שעות 210 מ"ג ליממה-הבנתי שזו תוצאה תקינה,
    מלא יולדות ,ממש עמוס שם,היה קשה מאוד לישון ולהרדם עם הצירים וההנקות-מומלץ להגיע למח יולדות רק כדי ללדת אחרת מאוד קשה לנוח שם...
    בכל אופן במכתב שחרור צויין-המלצה למנוחה 7 ימים בבית והמשך מעקב בהמלצת רופא מטפל,שוחרתתי מכיוון שכרגע אין חשש לרעלת הריון בגלל הבדיקת שתן שיצאה תקינה אך ערכי לחץ הדם גבוהים במדידות לאורך היום נע בין 144/80 (הגבוה) ל136/70 והיו כמה מדידות טובות יותר כאשר מדדו במצב של חצי נמנום-מנוחה, זה לא שלא נחתי באופן כללי פשוט עדיין הבנתי שבהריון לחץ הדם בדרך כלל יורד ,למה אצלי זה ככה...?
    חשוב לציין שלפני חודש כל מדידות לחץ הדם היו תקינות 112/70 וכו' בהמלצת הרופא שלי קיבלתי הפניה למרפאה "הריון בסיכון" להמשך בירור לחצי דם..., עוד לא קבעתי תור לשם...מישהי יודעת מה זה אומר מבחינת העבודה...? האם בגדול תהיה לי שמירת הריון מעכשיו..? אני עובדת בעבודה עם הרבה מעורבות רגשית -קשרי לקחותות עם לקוחות לא קלים במיוחד ולא היה קל לשרוד את הימים עד שבוע 33 ככה , איך מתנהל מעקב במרפאה לסיכון בכלל? מה זה אומר שהרופא המטפל כבר לא שותף להמשך הטיפול/המעקב, שמירת הריון אמורה להיות מוגדרת מראש או שימי מחלה מעל 30 יום הם בעצם שמירה...? אנא עצות מנסיונכן האישי... פשוט עד עכשיו הכל היה רגיל ופתאום אני ממש מבולבלת
    היום שבוע 33+1-העוברית שוקלת 2000 גרם בערך והכל תקין מבחינתה -רק אני לא רגועה -לא יכולה לסבול חוסר וודאות.

2 תגובות
עמוד 1
  • אני במקומך הייתי נרגעת מאוג, נחה הרבה, מוציאה שמירת הריון וזהו.
    רק שתדעי שאני בהריון הראשון סבלתי גם מלחץ דם גבוה, וכל שבוע הייתי מגיעה לבי"ח ואז חוזרת הביתה אחרי בדיקות מקיפות, בסוף ילדתי בשבוע 41+6 תינוק מדהים ומקסים שהיום הוא כמעט בן שלוש.
    אחר כך, נתקלתי בספר שנקרא" בשעה טובה" ששם כתוב שהמון נשים (אני לא זוכרת באחוזים) סובלות מלחץ דם גבוה בהריון הראשון בלי סיבה מוגדרת.
    ואכן, בהריון השני וגם בהריון הנוכחי אין לי שום לחץ דם גבוה אלא רק תקין ביותר כל הזמן.
    תרגישי טוב, תחזיקי מעמד עוד ארבעה שבועות ואז תלדי ילדה מתוקה, בריאה ושלמה!!!

מירי, אמא לשתיים וחצי
  • תודה רבה על העידוד-הצלחת לעודד אותי עם הסיפור האישי שלך
    נראה מה יגידו במרפאה להריון בסיכון , בבית חולים הם היו קצת "מעצבנים" לטענתם לחץ דם 142/80 זה לחץ דם גבוה אך נחשב לתקין-מקווה שבמרפאה לסיכון יתייחסו לזה הרבה יותר ברצינות
    גם ערכי לחץ הדם שלך היו כמו שלי?
    איך קיבלת שמירה ? ביקשת? או שפשוט כל שבוע האריכו לך את הימי מחלה כביכול...
    פשוט לי אין כבר ימי מחלה כ"כ הרבה לכן בהחלט עדיף לי כמו שאמרת שמירה-למרות שאני אחת שלא אוהבת לשבת בבית..אבל זה עדיף,מקווה שלא יעשו לי בעיות
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה