היי
בסך הכל נראה לי שהעקרונות ברורים לך אז בואי נעשה סדר...
1. אפשר לשמור ביחד (מקרר/הקפאה) רק חלב שנשאב באותה יממה כדי שלא תתבלבלי בתאריכים
2. ניתן לצרף ולשמר חלב רק באותה טמפ' ולכן חלב שכבר קפא אי אפשר לצרף במצבו הקפוא
3. בזמן הגשת החלב ניתן לצרף חלב מזמנים שונים ובלבד שהתאריך תקף והחלט טרי (עד 3-5 ימים במקרר, 3-5 חודשים במקפיא, 6-10 שעות בטמ' חדר נעימה ) ושהחלב מצוי בטמפ' דומה ... כלומר אם תרצי לתת משתי מנות חלב קפוא תפשירי את שתיהן ואז תצרפי ותחממי קלות במים חמימים (לא רותחים ולא מיקרו כמובן)
4. תמיד עדיף להפשיר בהדרגה ולוקח לחלב לא יותר משעה להפשיר בחוץ אבל אם לא התכוננת בזמן להכניס למים חמימים זה לא נורא
בהצלחה
קרן-לי בן בסט, N.D
דולה ומדריכת הכנה ללידה והנקה