שאלות על שאיבה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני מניקה ועוד מעט צריכה לחזור ללימודים אז כמה שאלות...
    א. אני מצליחה לשאוב ממש מעט בכל פעם. (10 cc בערך).איך כדאי לצרף את הכמויות למנה?
    לשים במקרר/ הקפאה?
    ב. יש לי משאבה חשמלית ואני שואבת לתוך הבקבוק של המשאבה (העשוי מפלסטיק). אפשר אחרי השאיבה לשים אותו במקרר ואחרי שהוא מגיע לטמפ' עם החלב השאוב שבבקבוק אחר להעביר? (פשוט לחסוך בקבוקים...).
    ג. אם שמתי חלב בהקפאה ואני רוצה לצרף אליו חלב ששאבתי עכשיו. איך אני עושה את זה בדיוק?
    (הרי צריך שהם יהיו באותה טמפ')...
    ד. אם אני רוצה להביא לתינוקת חלב שהיה בהקפאה- תוך כמה זמה זמן הוא מפשיר?

    מקווה שהשאלות ברורות... תודה =)
1 תגובות
עמוד 1
  • היי
    בסך הכל נראה לי שהעקרונות ברורים לך אז בואי נעשה סדר...
    1. אפשר לשמור ביחד (מקרר/הקפאה) רק חלב שנשאב באותה יממה כדי שלא תתבלבלי בתאריכים
    2. ניתן לצרף ולשמר חלב רק באותה טמפ' ולכן חלב שכבר קפא אי אפשר לצרף במצבו הקפוא
    3. בזמן הגשת החלב ניתן לצרף חלב מזמנים שונים ובלבד שהתאריך תקף והחלט טרי (עד 3-5 ימים במקרר, 3-5 חודשים במקפיא, 6-10 שעות בטמ' חדר נעימה ) ושהחלב מצוי בטמפ' דומה ... כלומר אם תרצי לתת משתי מנות חלב קפוא תפשירי את שתיהן ואז תצרפי ותחממי קלות במים חמימים (לא רותחים ולא מיקרו כמובן)
    4. תמיד עדיף להפשיר בהדרגה ולוקח לחלב לא יותר משעה להפשיר בחוץ אבל אם לא התכוננת בזמן להכניס למים חמימים זה לא נורא

    בהצלחה

    קרן-לי בן בסט, N.D
    דולה ומדריכת הכנה ללידה והנקה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה