היי אורנה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • התינוק שלי בן חמישה חודשים.
    התהפך פעמים בודדות מהגב לבטן ומהבטן לגב, ולא משחזר זאת..
    רציתי לדעת איך אפשר לגרום לו לעשות את זה?

שאלה נוספת.
    נועם לעולם לא אהב לשכב, מעטות הפעמים שהוא שוכב.
    רק אוהב לשבת עליי, ולפעמים מישיבה מחזק את הרגליים ורוצה שאעזור לו לקום לעמידה.
    זה בסדר?
    גם שמתי לב שלאחרונה כשהוא שוכב הוא מרים את הראש קדימה כאילו ממש רוצה לקום.
    מה זה אומר? והאם צריך לעזור לו?

תודה
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב,
    יש פה כמה סוגיות שאני רוצה להתייחס אליהן.
    לגבי ההתהפכויות - בפורום זה תוכלי למצוא תרגילים רבם להתהפכות, תרגלי אותם איתו.
    לגבי העמידה והשכיבה - בכדי להתפתח נכון יש צורך לעבור את שלבי ההתפתחות לפי הסדר, שכיבה על הבטן -> התהפכויות -> זחילה -> התיישבות -> עמידה -> הליכה (זה מאוד בגדול).
    רצוי ללמד את בנך לשכב ולהנות מעצמאות בהתנהלות שלו וכמובן למימוש שלבי ההתפתחות בצורה טובה. את יכולה להתחיל בשכיבה על כדור פיזיו תוך כדי תנועהב בכדי ללמד אותו בהדרגה להיות נינוח כשהוא שוכב ואח"כ לעבור לריצפה.
    רצוי לא להעמיד תינוק לפני שהוא נעמד בכוחות עצמו מאחר ואת יכולה לגרום נזק לעמוד השדרה שלו שעוד לא מוכן בגיל הזה לשלב הזה.
    במידה ותראי שאת לא יכולה להוביל אותו לשכיבה ולמימוש השלבים הבאים בצורה טובה אני ממליצה להיפגש עם מדריכה להתפתחות תינוקות בכדי לעבוד איתו בצורה פרטנית.
    אני כאן לעידכונים.
    בברכה,
    אורנה

אורנה עטאר
    מדריכת התפתחות תינוקות בשיטת "צעד ראשון".
    מרכז "צעד ראשון", דיסנצ'יק 9, ת"א. 03-6487253
    www.first-step.co.il
    סלולרי: 054-4366399.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה