בנות יקרות...
קודם כל אני רוצה לנסות ולחזק אתכן במשהו שעד לפני כמה זמן היה נראה לי כשטות גמורה שהיו אומרים לי אותו... אבל... יש נחמה בכך שאנו לפחות יודעות שאין לנו חלילה בעיה בלהיכנס להריון... אני עברתי גרידה לפני 4 וחצי חוד' בשבוע ה15 לאחר שבסקירה שגרתית העובר היה ללא דופק. זה סיוט שאין כמוהו, ואתן בטח הראשונות להבין אותי... ויותר מכך לפני שבועיים גיליתי שאני בהריון שוב, כ"כ שמחתי שאלוהים עזר לי, רק שביום שישי האחרון קמתי בבוקר בתוך שלולית של דם וככל הנראה גם ההריון הזה בדרך החוצה...הרופאים לא אומרים את זה חד משמעית כי אני רק בשבוע 5 והם רוצים לחכות שבוע ולראות אם יהיה דופק... אבל בגדול כבר די חרצו את גורלו של ההריון הזה כשאמרו שרוב הסיכויים שההריון לא תקין... בא לי למות. פשוט ככה. מצד אחד אני באמת מתנחמת בעובדה שאני יודעת שאין לי בעיה בלהיקלט. מצד שני לחכות עכשיו שבוע כדי שבסופו כמעט בטוח שיגידו לי שצריך שוב הפלה... לא יודעת איך להתמודד עם המצב הזה. זה באמת כבר יותר מדי בשבילי...
וכן גם אצלי כולן כבר ילדו או בהריון מתקדם... בנות שהתחילו איתי יחד את הספירה אמורות בעוד חודש ללדת... אין קושי גדול מזה...
אבל אנחנו חייבות להיות חזקות אחת בשביל השניה ולהאמין שכן יהיה בסדר. כן להרפות מעט מהמתח ולהרים את הראש!!!
ודר"כ עדי, תמיד טוב ללכת לעוד רופא אם יש אפשרות באופן פרטי, הם מתייחסים הרבה יותר ברצינות והוא אולי כם יתן לך את הכדורים שאת רוצה...
בהצלחה מחזיקה לכן ולי אצבעות שהכל יסתדר כמה שיותר מהר!!!