מיואשת - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום, אני ששה חודשים לאחר הפלה בשבוע 27 כתוצאה מהיפרדות שיליה.... זה היה הריון ראשון שלי.... ממש קשה לי.... חיכיתי תשעה חודשים להריון המיוחל שלבסוף נפל... אחרי ההפלה היה לי ציסטה והרופא אמר לי שזה דבר שכיח לאחר לידה מוקדמת וכרגע כדאי לחכות עד שיעבור לי הציסטה...
    חודש אחרי, הציסטה נעלמה לי עם המחזור וכרגע אני מנסה להרות כל חודש וההריון לא מגיע לי... כבר חמישה חודשים שאני מנסה וכל חודש קשה לי יותר.... כל החברות שלי שהיו צריכות ללדת אחריי כבר עם ילד ביד ואני אפילו לא בהריון... אני מנסה לשמוח ולעבור הלאה אבל קשה לי אני יודעת שברגע שאקלט שוב אני אוכל לשכוח ולשמוח שוב...
    הלכתי לרופא והוא טוען שאני פורייה ולא מוכן לתת לי טיפול על מנת שקלט מהר יותר... אני מרגישה שעכשיו אני צריכה עזרה בקליטה של ההריון כי כל עוד אי לחוצה אני לא אקלט אבל אני לא מצליחה לשחרר את הלחץ שלי... אני מרגישה שהחיים שלי הפכו למעגל סביב ההריון: ביוץ, מחזור ושוב אכזבה וכך כל חודש... אני מיואשת... מה עלי לעשות?????[:(

מעיין כהן
5 תגובות
עמוד 1
  • אני יודעת שזה נשמע כמעט בלתי אפשרי אבל את חייבת להרגע.
    תזכרי שהכל מלמעלה וזה יקרה כשזה יהיה צריך לקרות.
    תנסי כמה שאת יכולה להשתחרר.
    בהצלחה
    בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!

שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!

באהבה, ליאת.
  • אני כ"כ מבינה אותך.
    אני 5 חודשים אחרי גרידה בעקבות הריון שהפסיק להתפתח בשבוע 8+3..
    מאז אנחנו מנסים ואני כבר נהייתי משוגעת.
    ביום ג' הבא קבעתי עם הרופא לראות היכן הוא יכול לעזור לי ואני ממש מפחדת שהוא יגיד לי מה שהרופא שלך אמר לך.
    איך יוצאים ממעגל הלחץ הזה?מצד אחד כולם אומרים לי שכבר נקלטתי אז זה סימן טוב ושאין לי בעיה. מצד שני יש כ"כ הרבה נשים שנקלטו להיריון ואף ילדו כבר ילד אחד ונתקלו בבעיות לא מוסברות בניסיון להביא את הילד הבא..
    אוף.
    צר לי דאני לא יכולה לעודד אותך- אני באותו המקום..

תהיה חזקה.
    חשבתי כבר ללכת לשיאצו או רפלקסולוגיה להפגת המתח..
  • בנות יקרות...

קודם כל אני רוצה לנסות ולחזק אתכן במשהו שעד לפני כמה זמן היה נראה לי כשטות גמורה שהיו אומרים לי אותו... אבל... יש נחמה בכך שאנו לפחות יודעות שאין לנו חלילה בעיה בלהיכנס להריון... אני עברתי גרידה לפני 4 וחצי חוד' בשבוע ה15 לאחר שבסקירה שגרתית העובר היה ללא דופק. זה סיוט שאין כמוהו, ואתן בטח הראשונות להבין אותי... ויותר מכך לפני שבועיים גיליתי שאני בהריון שוב, כ"כ שמחתי שאלוהים עזר לי, רק שביום שישי האחרון קמתי בבוקר בתוך שלולית של דם וככל הנראה גם ההריון הזה בדרך החוצה...הרופאים לא אומרים את זה חד משמעית כי אני רק בשבוע 5 והם רוצים לחכות שבוע ולראות אם יהיה דופק... אבל בגדול כבר די חרצו את גורלו של ההריון הזה כשאמרו שרוב הסיכויים שההריון לא תקין... בא לי למות. פשוט ככה. מצד אחד אני באמת מתנחמת בעובדה שאני יודעת שאין לי בעיה בלהיקלט. מצד שני לחכות עכשיו שבוע כדי שבסופו כמעט בטוח שיגידו לי שצריך שוב הפלה... לא יודעת איך להתמודד עם המצב הזה. זה באמת כבר יותר מדי בשבילי...
    וכן גם אצלי כולן כבר ילדו או בהריון מתקדם... בנות שהתחילו איתי יחד את הספירה אמורות בעוד חודש ללדת... אין קושי גדול מזה...
    אבל אנחנו חייבות להיות חזקות אחת בשביל השניה ולהאמין שכן יהיה בסדר. כן להרפות מעט מהמתח ולהרים את הראש!!!
    ודר"כ עדי, תמיד טוב ללכת לעוד רופא אם יש אפשרות באופן פרטי, הם מתייחסים הרבה יותר ברצינות והוא אולי כם יתן לך את הכדורים שאת רוצה...
    בהצלחה מחזיקה לכן ולי אצבעות שהכל יסתדר כמה שיותר מהר!!!
  • jkjkj

מעיין כהן
  • היי, זה שוב אני.... לפני שבועיים גיליתי שאני בהריון אך היה שק ללא עובר.... מיום חמישי התחיל לי דימומים שנמשכו והתגברו לאט.... אתמול בלילה היה לי התכווצויות חזקות ונפל לי..... אני ממש מיואשת חיכיתי להריון הזה חצי שנה... אין לי כוח לכלום... עכשיו שוב להכנס לתסריט של לקראתל הריון|||||||||||||||||||||||||||||!!!!!!!

מעיין כהן
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה