בעיה בסביבת העבודה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום,
    אני נמצאת בשבוע ה- 7 להריוני.
    אני עובדת כמזכירה במוסך.
    במקום עצמו מגיעים כלי רכב שונים שפולטים גזים ויש ריח מאוד לא נעים.
    רציתי לדעת האם הגזים של המשאיות, אוטובוסים וכו, יכול לגרום לנזק לעובר?
    המשרד שלי נמצא ממש איפה שכל התיקונים נעשים ולכן כל הריח מגיע ישירות אלי.
    גם הריח וגם הרעש מפריעים לי מאוד.
    האם על פי חוק הם מחויבים להעביר אותי מקום? (עדין לא הודעתי על הריוני במשרד).

תודה.
3 תגובות
עמוד 1
  • החוק קובע כי רק אם העבודה מסכנת את העובר או את האישה, על הרופא לתת אישור מתאים על כך וזכותה של האישה לבקש העברה.
    בברכה,
    עו"ד יעל בועז
  • אני עובדת במסוף מטענים כך שהגזים של המשאיות נושפים לי ישירות לפרצוץ כל היום...אף אחד בעבודה לא העביר אותי וגם לא קיבלתי הקלות חוץ מהעמדה שנמצאת כל היום בשמש..
    אני עדין עובדת מול נהגי משאיות ועדין נושמת את מה שיוצא מהן.
    כך שניראה לי שזו בעיה שלנו..כי סיפרתי לכל רופא שהייתי אצלו ואף אחד לא הניד עפעף..

אלה.

פייסבוק: Ella Fridlin
    דוא"ל: [email protected]
  • את תצטרכי לפנות לרופא הנשים שלך ולספר לו על הכל ולשאול במפורש האם נשקפת סכנה לך ולתינוקך בשאיפת כל הרעלים הללו ואם כן, שייתן אישור המורה למעסיקך להעבירך או להוציאך לחופשה על פי החוק.

עו"ד יעל בועז
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה