בליעת אוויר מרובה עד כדי חנק - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • יש לי תינוק בן חודשיים וחצי.
    בכל הנקה היה בוכה בלי הפסקה. התחלתי לשאוב בקבוקים, היתה הטבה, עם זאת הבכי בהאכלה נמשך וזאת כתוצאה מבליעת אוויר, דבר הגורם לי להפסיק לו את האכילה באמצע 3 פעמים ולהציא אוויר, הילד ממש נראה כנחנק. כל התהליך מלווה בבכי.
    כיצד ניתן למנוע בליעת אוויר מרובה ובאילו פטמות בקבוק אתן משתמשות???
    למישהי קרה דבר דומה?
4 תגובות
עמוד 1
  • מקפיצה
  • לא ברור לי למה מלכתחילה האכלה מבקבוק היטיבה עימו
    בדרך כלל יניקה משד בהכרח מכניסה פחות אויר (בהנחה שהתפיסה והיניקה טובה )
    בכל מקרה... רצוי לבחור בקבוק עם פטמה עם חורים הכי קטנים כדי ליצור וואקום טוב ומאמץ של תינוק יונק ככה פחות ישתנק , הוואקום יהיה טוב יותר עם פחות כניסת אוויר ובמידה ואת עדיין גם מניקה מהשד הוא לא יאבד את יכולת היניקה הטובה
    אגב... יניקה נעשת במאוזן והאכלה בבקבוק עם ראש מוטה מעט גבוה
    וגם... אולי בכלל מדובר בהפעלה של מערכת העיכול?
    לא ברורים לי כל הנתונים אבל מקווה שעזרתי במשהו...

קרן-לי בן בסט, N.D
    דולה ומדריכת הכנה ללידה והנקה
  • אם הייתי יודעת למה האכלה מבקבוק היטיבה עימו הייתי האמא הכי מאושרת בעולם.
    עובדה בהנקה בכה בלי סוף ובקבוק לא בכה, אף על פי שלאחר זמן מה התחיל לבכות גם עם בקבוק.
    היום זה החריף, הוא נחנק ועושה המון גרפסים שמדובר בחלב אם שאוב ואילו שאני נותנת מטרנה הגרפסים פחותים הוא לא נחנק ואוכל יותר רגוע ובשלווה- ממש לא ברור לי העניין הזה וזה תמוה בעיני!!! אך זה המצב....מצד שני המטרנה עושה לו כאבי בטן והוא לא ישן טוב מאז שהתחיל לאכול, אבל איננימצליחה לייצר עוד חלב!
  • אני מציעה לך לפנות למדריכת הנקה אישית ויעוץ פרטי ע"מ שתאבחן את מקור הבעיה ותוכל לתמוך בך .

ליהי סופרין, N.D
    מדריכת הכנה ללידה והנקה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה