בקשר לאי יכולת לעבוד - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום שלום
    אני ממש בהתחלה של הריוני במזל טוב
    אני עובדת כמדריכה בהוסטל של נוער בסיכון, בשלבי הריון מתקדמים יותר לא אוכל לעבוד שם מכיוון שאופי העבודה האינטנסיבי (+לילות) יהיה תובעני מדי. זו עבודתי היחידה ולא הייתי רוצה להתפטר לפני יציאה לחופשת לידה. אני יודעת שאפשר להקדים שבועיים מחופשת הלידה לפני הלידה, אבל זה לא מספיק. אני לא רואה את עצמי בחודש שביעי-שמיני מתרוצצת שם ומתמודדת עם עבריינות ומשמעת...
    אני מתכוונת לדבר עם המנהל שלי ולראות אם יש איזה פיתרון מצידו, אני עובדת שם שנתיים, אבל זו לא משרה מלאה.
    אשמח ואודה לכל עצה או משהו
    תודה
    עע"ש
2 תגובות
עמוד 1
  • ישנה הוראה בחוק עבודת נשים לפיה, רופא נשים ייתן אישור רפואי ופטור מעבודה המסכנת את האם לעתיד או את עוברה. אני סבורה שלאור עבודתך המתוארת, הרופא יאשר זאת. דין חופשה כזאת כחופשה ללא תשלום, אלא אם המעביד מוצא לך עבודה אחרת.

בברכה,

עו"ד יעל בועז
  • תודה רבה רבה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה