היי אורנה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בעבר נתת לי כמה עצות אז רציתי גם עכשיו ממך עזרה...
    הילדה שלי בת 9.5 חודש היא כבר מזמן יושבת לבד כמובן מתהפכת גב בטן בטן גב כשמחזיקים אותה מהידיים היא הולכת (זה כבר התחיל לפני חודש+ אפילו חודשיים) והיא ממש דורשת שילכו איתה אבל הבעיה שהיא לא תרוממת לבד...:-( איך אני יכולה לעזור לה לקום לבד היא לא מבלה אצלי במיטה הרבה זמן(ממש סרבנית מיטה) היא כל היום על הריצפה והלול שלי לא כל כך נוח הוא מרשת ככה שאין לה איפה לתרגל. אז אם יש לך עצות בשבילי איך לעזור לה אשמח לקבל.
    תודה מראש

3 תגובות
עמוד 1
  • אולגה שלום,
    מדברייך אני מבינה שהיא לא זוחלת. אם כך הדבר רצוי לא לעודד עמידה והליכה לפני שהיא תממש את שלב הזחילה וההתיישבות.
    איך היא מגיעה לישיבה? רצוי גם לא להושיב.
    לא סתם שלבי ההתפתחות הדרגתיים כך שכל שלב בנוי ומבוסס על השלב הקודם והושבה, העמדה, הולכה לפני הזמן יכולה לגרום לנזק לעמוד השדרה.
    במידה ואינה זוחלת - עדכני אותי ואתן לך תרגילים לכך.

בברכה,
    אורנה.

אורנה עטאר
    מדריכת התפתחות תינוקות בשיטת "צעד ראשון".
    מרכז "צעד ראשון", דיסנצ'יק 9, ת"א. 03-6487253
    www.first-step.co.il
    סלולרי: 054-4366399.
  • היי אורנה
    תודה על התגובה. הילדה שלי כן זוחלת אומנם התחילה רק לפני שבועיים-שלוש אבל כן זוחלת( זוחלת טוב לפני זה הייתה זוחלת לאט ורק אחורה) היא גם מתיישבת לבד אבל זה כבר מזמן בערך מגיל 6 חודש משהוא כזה אולי קצת יותר מאוחר. אז אם היא כבר עברה את השלבים עש העמידה איך אני יכולה לעזור לה... מבחינתה כל היום תחזיקי אותה שהיא תלך....

• אולגה שלום,
    שוב, רצוי שלא תוליכי אותה. זה מעכב את ההליכה העצמאית ואת הלמידה בכוחות עצמה איך להגיע לזה.
    אתגרי אותה בזחילה ככל שניתן. אם היא נעמדת במיטה או עם חפץ זה בסדר, רק רצוי לא לשמש לה לתמיכה - שתסתמך על מערכת שיווי המשקל של עצמה.

בברכה,
    אורנה.
    אורנה עטאר
    מדריכת התפתחות תינוקות בשיטת "צעד ראשון".
    מרכז "צעד ראשון", דיסנצ'יק 9, ת"א. 03-6487253
    www.first-step.co.il
    סלולרי: 054-4366399.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה